Magasinet M!

Månedens Crush: Michala Spangenberg - Jeg er vildt fascineret af store krigsskibe

Månedens Crush er landet og i denne omgang har vi fået selskab af Michala Spangenberg, som er en af vores tidligere instababe.

Læs hele vores interview herunder og se billederne i galleriet!

Navn: Michala

Alder: 25 år

Bor i: Aalborg

Arbejde: Tandplejer

Højde: 161 cm

Civilstatus: Optaget

Instagram: michalaspangenberg

ANNONCE
Månedens Crush: Michala Spangenberg - Jeg er vildt fascineret af store krigsskibe

Du er udvalgt som Månedens Crush - hvordan føles det?

Det føles rigtig godt. Jeg blev kåret som ugens Instababe tilbage i september sidste år, så at jeg nu også er blevet kåret som Månedens Crush, er jo bare mega fedt!

Hvad laver du for tiden?

Jeg er uddannet tandplejer tilbage i 2017 og har arbejdet siden da både i Frederikshavns kommunale tandpleje med børn og senere med voksne patienter i en privat praksis i Aalborg. Lige nu har jeg dog taget orlov fra mit daglige arbejde som tandplejer i 4 måneders tid, for at aftjene min værnepligt i Søværnet. Lige nu er jeg ombord på inspektionsskibet Triton, som hører under 1. Eskadre, der patruljerer rundt i de nordlige farvande.

Jeg har været igang med værnepligten i knap 3 måneder. Sejlmodulet varer 6 uger og vi har nu været ombord på Triton i 3 ugers tid cirka. Eskadrens hovedopgaver består i farvandsovervågning, isbrydning, havmiljøovervågning, forureningsbekæmpelse, søredning, suverænitetshåndhævelse og fiskeriinspektion og sejler hovedsageligt omkring Grønland, Island og Færøerne.

Jeg har altid gerne ville aftjene min værnepligt og efter næsten 3 år i Frederikshavn med mange gåture langs flådestationen, besluttede jeg mig for, at det netop var Søværnet jeg gerne ville aftjene værnepligten ved.

Jeg er vildt fascineret af de store krigsskibe og især efter at have mødt min Sømand i Frederikshavn, har jeg fået et større indblik i deres opgaver og hvad Søværnet står for - hvilket også har spillet en stor rolle for at jeg valgte Søværnet.

ANNONCE
Månedens Crush: Michala Spangenberg - Jeg er vildt fascineret af store krigsskibe

Hvad laver du i din fritid?

I min fritid dyrker jeg rigtig meget fitness. Jeg er især blevet rigtig glad for styrketræning det sidste års tid, men løb er også noget jeg gør meget i. Jeg har hen over de sidste snart 3 år tabt mig 20 kg og er mega hamrende stolt af mig selv. Jeg har arbejdet hårdt for at nå dertil, hvor jeg er i dag. I starten var det hårdt, men nu er det blevet til en hobby at tage op at træne - jeg nyder det og det gør mig glad! Når jeg ikke træner, så nyder jeg bare at slappe af med min kæreste på sofaen foran tv’et til en god film eller serie eller gå en meget lang tur.

Hvad drømmer du om?

Hmm, jeg tror jeg drømmer om mange ting i livet, men to af de største drømme er at rejse rundt i så meget af verden som muligt. Jeg elsker at rejse, at opleve og at lære nye steder, kulturer og religioner at kende. Jeg håber at vi til næste sommer kan komme ud at rejse langt igen uden at Covid-19 forhindrer os i det. Vi har i hvert fald planer om 3-4 ugers rejse til Bali næste sommer. Og den anden drøm er at stifte familie en dag og flytte i et stort hus gerne i udlandet - jeg har nemlig altid gerne ville bo og arbejde i udlandet.

ANNONCE
Månedens Crush: Michala Spangenberg - Jeg er vildt fascineret af store krigsskibe

Hvad kan du fortælle om dig selv, som man måske ikke lige forventer?

Jeg er ret genert og meget stille, når man møder mig de første par gange, men når man først lærer mig at kende, så er jeg ret skør. Jeg elsker fjollerier og griner altid, hele tiden og rigtig meget. Jeg oplever tit at folk bliver meget forskrækket første gang jeg griner, haha. Og så er jeg et rigtig fornuftigt menneske, som stort set altid følger alle reglerne. Jeg går heller aldrig over for rødt lys, selv hvis der ingen biler er i krydset. Og så har jeg faktisk snydt mig frem og tilbage i togene mellem Fredericia og Aarhus et helt år uden at blive taget i det eller få en eneste bøde for det.

Hvad er den perfekte mand for dig?

Den perfekte mand for mig er helt klart en mand, der er ved, hvad han vil - en mand som er målrettet og ambitiøs både med hensyn til sin karriere, men også i vores forholdet. Han skal være omsorgsfuld og betænksom både over for mig, men også overfor andre. Meget gerne charmerende og romantisk - han skal turde sætte ord på sine følelser. Være ærlig og loyal. Og sidst men ikke mindst, så skal han være sjov - jeg elsker en mand, der kan få det største grin frem i mig.

ANNONCE
Månedens Crush: Michala Spangenberg - Jeg er vildt fascineret af store krigsskibe

Hvad skal man gøre for at score dig?

Først og fremmest skal han bare være helt nede på jorden, sød og charmerende. Han må gerne være den, som tager initiativet til at starte med, da jeg godt kan være ret genert i starten. Så skal han kunne få mig til at grine og helst så jeg får helt kramper i maven.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv?

Jeg elsker mine øjne, de har den fineste blå farve og så mit smil. Men jeg er nu også blevet ret meget fan af min egen krop efter mit vægttab.

ANNONCE
Månedens Crush: Michala Spangenberg - Jeg er vildt fascineret af store krigsskibe

Guilty pleasure?

Hmm, altså jeg kan godt, når der skal hygges med filmaften derhjemme, købe en chipspose eller et stykke chokolade og så spise det selv uden han ved det og så købe noget nyt eller ekstra ind til min kæreste kommer hjem, som jeg så deler med ham om aftenen, haha.

Hvad har været dit seneste køb?

Helt nyt træningstøj til mig selv - der er ikke noget bedre end at få nyt træningstøj, det giver bare lige et ekstra kick til motivationen.

Hvornår føler du dig mest sexet?

Årh den er nem! Helt klart når jeg lige er trådt ud af badet, nyvasket, nybarberet, lagt en flot makeup, håret sat, iført mig selv det frækkeste lingeri jeg ejer og er på vej ind i sofaen for at forføre min Sømand.

ANNONCE
Månedens Crush: Michala Spangenberg - Jeg er vildt fascineret af store krigsskibe

Hvor finder mig oftest en lørdag aften?

Hjemme på sofaen eller under dynen til en god film og helst i selskab med min kæreste og en stor skål chips med dip til (skal være holidaydip eller dild dip) og jeg skal helst have en pose for mig selv.

3-2-1, fortsæt sætningen; “jeg har aldrig...”

Gået over for rødt lys uanset om der var biler eller ej i lyskrydset.

Playstation eller brætspil?

Helt klart brætspil, jeg er en kegle til Playstation og kan slet ikke finde ud af at styre på konsollen haha.

Din vådeste bytur?

Helt klart byturen med Sømændene fra Fregatten Absalon, hvor jeg mødte min nuværende kæreste - den aften var ret så våd og så siger jeg ikke mere.

ANNONCE
Credits

Model: Michala Spangenberg

Fotograf: Mikkel Laumann - Mikkel Laumann Photography

Del

Seneste nyt

Annonce