Magasinet M!

Månedens Crush oktober 2022: Camilla Egelund

Lidt sommerstemning i en kold efterårstid!

Navn: Camilla Egelund

Alder: 26 år

Bor I: Lejlighed med min storebror og vores fætter

Arbejde: Salat- og sandwichbar

Højde: 162cm

Civilstatus: i et forhold

Månedens Crush oktober 2022: Camilla Egelund

Du er udvalgt som Månedens Crush - hvordan føles det?

Jeg synes det er super smigrende at blive udvalgt, især når man kigger på de tidligere crushes, der er blevet lagt op, som er enormt smukke og sexede. Så det er jeg ret overrasket over og tager det som et stort kompliment.

Hvad laver du for tiden?

Jeg arbejder i en salat- og sandwichbar, som jeg er meeeget glad for! Jeg elsker at servicere kunderne og samtidigt at have tiden til at hyggesnakke med dem, imens maden bliver lavet. Og så har jeg altid været glad for at lave og servere mad for andre. Så for mig er det et rigtig hygge-job, som jeg hver dag glæder mig til at komme hen til.

ANNONCE
Månedens Crush oktober 2022: Camilla Egelund

Hvad laver du i din fritid?

Når jeg har fri fra arbejde, kan jeg godt lide min mig-tid. Så enten slapper jeg af selv, spiller lidt Playstation, ser noget serie eller lytter til noget podcast, imens jeg rydder op eller gør rent. Og ellers bruger jeg selvfølgelig tiden med min kæreste, mine roomies og mine venner. Jeg har ingen fritidsaktiviteter eller hobbyer, men er begyndt at forsøge mig stille og roligt med noget yoga derhjemme, fordi why not.

Hvad er den perfekte partner for dig?

En mand der ser mig og respekterer mig. Som gør sig umage i forholdet og som ikke er bange for at overose mig med kærlighed og komplimenter. Jeg hader at være usikker i et forhold, så jeg har brug for en, der er tydelig i sin interesse i mig og KUN mig. Der er ikke noget mere usexet end de "spil", hvor man prøver at gøre hinanden usikre og flirter med andre for at gøre den anden jaloux

ANNONCE
Månedens Crush oktober 2022: Camilla Egelund

Hvad kan du bedst lide ved dig selv?

Mit mindset. Jeg er en meget glad og positiv person og kan stort set se en løsning og mening i alting. Det er jeg ret taknemlig for.

Hvad har været dit seneste køb?

Jeg har lige bestilt 2 nye vinterjakker, så jeg kan være klar på vinteren.

ANNONCE
Månedens Crush oktober 2022: Camilla Egelund

Hvornår føler du dig mest sexet?

Når jeg har drukket en masse tequila shots - det er nok også der, hvor jeg er mest usexet, men i mit eget hoved er jeg on fire!

Hvor finder man dig oftest en lørdag aften?

Jeg bruger mange af mine lørdage sammen med mine venner og min kæreste. Oftest til filmaften eller noget hyggedruk. Og så ender det ret tit med party og byen

ANNONCE
Månedens Crush oktober 2022: Camilla Egelund

3-2-1 - fortsæt sætningen: “Jeg har aldrig…”

.. røget cigaretter.

 Playstation eller brætspil?

Jeg elsker alt der hedder spil og hygge. Så om det er Playstation eller brætspil, så er jeg frisk på et spil eller 10.

Afslutningsvis - din vildeste bytur?

Bogstaveligt talt, har den/de vådeste byture været, når jeg vælger at hive folk med ned på stranden og bade, når byen lukker. Og jeg vælger selvfølgelig altid at gå ud i vandet med mine sko + alt mit tøj på. Så nogle gange kunne det godt være nogle lange og kolde ture hjem fra byen, især dengang jeg skulle med toget for at komme hjem. Men nu bor jeg heldigvis tæt på byen

ANNONCE
Månedens Crush oktober 2022: Camilla Egelund
Månedens Crush oktober 2022: Camilla Egelund

Model: Camilla Egelund

FotografMikkel Laumann - Laumann Photography

Del

Seneste nyt