Magasinet M!

Månedens Crush: Pernille Skipper - April 2021

Månedens Crush april 2021: Pernille Skipper!

Månedens Crush april 2021

Navn: Pernille Skipper

Alder: 25 år

Bor I: Frederiksberg

Arbejde: Souschef

Højde: 165 cm

Civilstatus: Single med stort S

Månedens Crush: Pernille Skipper -  April 2021

Du er udvalgt som Månedens Crush - hvordan føles det?

Jamen, jeg er jo før blevet valgt som Ugens Instababe, og dét syntes jeg, var mega cool. Det her må siges at være level up, hvilket da er endnu mere blæret.

Hvad laver du for tiden?

Lige nu arbejder jeg som souschef i BR, men jeg har faktisk lige opsagt min stilling. Jeg flytter nemlig til Costa Del Sol i Spanien her til maj, da jeg har fået mig et arbejde i Málaga. Det er totalt angstprovokerende at skulle trække sine rødder op fra Danmark på den måde, men omvendt så glæder jeg mig også helt vildt.

ANNONCE
Månedens Crush: Pernille Skipper -  April 2021

Hvad laver du i din fritid?

Det man nu kan lave i disse tider. Jeg er blevet kæmpe fan af at gå i naturen. Tror aldrig jeg har gået eller set København - for den sags skyld - så meget, som jeg har gjort under denne lockdown. Jeg plejede at træne i Fitness World hver dag mere eller mindre. Nu bruger jeg i stedet rigtig meget tid på min lille motionscykel derhjemme, og så hjemmetræner jeg - wuhu.

Hvad drømmer du om?

Den synes jeg er svær. Jeg tror nu egentlig bare, jeg drømmer om at være glad og have det godt. At kunne vågne hver dag med et smil uden at have nogle store bekymringer.

ANNONCE
Månedens Crush: Pernille Skipper -  April 2021

Hvad kan du fortælle om dig selv, som man måske ikke lige forventer?

Udover at være født med ‘tilstanden situs inversus’, som jeg fortalte om i mit sidste interview, hvor mine indre organer vender spejlvendt, har jeg faktisk spillet.. hold fast, haha, trompet! I et skoleorkester, i 6-7 år.

Jeg stoppede først, da jeg var 16 år og gik i 2G på handelsskolen. Så ja, jeg er ret god til at blæse - he he he.

Hvad er den perfekte mand for dig? Findes han virkelig?

Jeg har i hvert fald ikke mødt ham endnu. Ej haha, spøg til side. Det ved jeg sgu ikke. Jeg tror ikke rigtig, jeg har nogle deciderede præferencer på lige dét punkt. Han skal bare have en god sarkastisk humor og besidde stor selvironi. Okay, måske gør det ikke noget, han har bare lidt tatoveringer eller træner for den sags skyld.

ANNONCE
Månedens Crush: Pernille Skipper -  April 2021

Hvad skal man gøre for at score dig?

Vise at man vil det nok. Længere er den egentlig ikke. Synes lidt, jeg har en tendens til “at finde” (ikke fordi jeg ligefrem søger) de fyre, der hurtigt mister interessen, hvis ikke jeg selv når at miste den først.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv?

Udseendesmæssigt må det helt klart være mit smil og mine øjne. Det er oftest også det, jeg får mange komplimenter på. Foruden min numse. Personlighedsmæssigt må det være min humor. Jeg synes selv, jeg er ret sjov, hvis ikke jeg er den sjoveste.

ANNONCE
Månedens Crush: Pernille Skipper -  April 2021

Guilty pleasure?

Jeg er nu ikke så meget for at indrømme det, men jeg kan stadig finde på at tænde min 10 år gamle bærbar for at spille Sims. Og nej, ikke bare Sims, men Sims 2. Don’t judge me.

Hvad har været dit seneste køb?

Undertøj for det ikke skal være løgn. Hvem elsker ikke lækkert undertøj?

ANNONCE
Månedens Crush: Pernille Skipper -  April 2021

Hvornår føler du dig mest sexet?

Det gør jeg helt sikkert, når jeg har taget det længste bad, shavet hele min body, brugt en hårkur, ansigtsmaske - for derefter at træde ud og smøre mig godt ind i bodylotion og så hoppe i noget sprødt og behageligt undertøj. Kæft det føles lækkert, og hvis der er noget, jeg elsker, så er det altså self-care!

Hvor finder man dig oftest en lørdag aften?

Hvis ikke jeg er på arbejde, ville man normalt kunne finde mig i fitnesscenteret, men nu kan man finde mig lidt over det hele, tror jeg. Om det så er på sofaen med en skål slik, på en gåtur rundt i København med mine veninder eller et helt tredje sted. Jeg elsker at være spontan - og selvom vi er i lockdown, er ingen lørdage ens lige for tiden.

ANNONCE
Månedens Crush: Pernille Skipper -  April 2021

3-2-1 - fortsæt sætningen: “Jeg har aldrig…”

.. haft en trekant! Haha! Det var det første, jeg lige umiddelbart kunne komme i tanke om.

Playstation eller brætspil?

Jeg er kæmpe fan af begge ting, men det kommer også lidt an på, hvilket selskab man er i, eller i hvilken forbindelse det i så fald er. Men jeg ville nu nok gå med brætspil, mest fordi jeg ikke ejer en Playstation længere.

Jeg er dog en kæmpe sucker for “GTA”, “Need For Speed” og “Crash Bandicoot”, så det ville bestemt ikke gøre mig noget med sådan en Pizza-Playstation-date.

Afslutningsvis - din vådeste bytur?

Nu er det jo efterhånden længe siden, man har kunne gå i byen, men jeg har da haft nogle våde byture førhen. Det kommer jo selvfølgelig også an på, hvad der her menes med “våd”. Jeg kan huske, jeg så fint afsluttede mit sidste interview med ordene: “Er byturen ikke oftest våd, hvis den ender med sex? Det er i hvert fald sjældent mine byture ikke er våde” - og dét holder jeg stadig fast i ;)

ANNONCE
Tak til:

Model: Pernille Skipper

FotografMikkel Laumann - Laumann Photography

Del

Seneste nyt

Annonce