Magasinet M!

Månedens Crush: Vicki Lund

Som Monster Energy Girl er hun med til at frigøre bæstet og senere i år kan du møde hende i Horsens. Se hele billedserien, herunder.

Vil du have eksklusive billedserier i inboxen?

Tilmeld dig her, og få babes i indboksen
Navn
E-mail
Postnummer


Fotograf: Mikkel Laumann // HjemmesideMikkel Laumann 

FacebookMikkelLaumannPhotography // Instagram_mlaumann

Jeg er blevet valgt som Månedens Crush i maj, og det er super fedt. Specielt fordi jeg har fødselsdag i maj måned! Jeg synes resultatet er blevet rigtig godt og jeg håber også, at M! læserne synes det samme. Jeg rejser en del, op til seks gange i måneden med Monster Energy, så shootet blev planlagt lidt hurtigt da jeg endelig var i Danmark. Men hvem laver ikke gerne tid, til at få skudt billeder til M!.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Vicki Lund Foto: Mikkel Laumann

"Det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til"

Jeg er en Monster Energy Girl. For dem, som ikke har hørt om Monster Energy Girls før, så er vi action-minded modeller fra forskellige lande i hele verdenen, som er en del af Monster Energy.

Vi arbejder som ambassadører og er med til at "unleash the beast" ved fede actionsport-events såsom, Rally Cross, Speedway, BMX, surfing, moto-cross og meget mere. Det kan være lige fra Rig Riots, hvor vi sammen med Monster Energy atleterne fyrer ekstra op for stemningen ved at kaste t-shirt til fans, hjælpe med at uddele autografer til de mange fans, så de alle får en oplevelse og noget med hjem. Der er også noget, som vi kalder for Grid Duties, hvor vi gør det nemmere for seere derhjemme i stuen eller tilskuerne at se, hvad der foregår. Det er oftest i form af skilte, som informerer om, hvilket løb der nu kører eller for eksempel, hvor mange minutter der er tilbage til start. 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Vicki Lund Foto: Mikkel Laumann

Jeg blev Monster Energy Girl, fordi jeg takkede ja tak. Jeg blev kontaktet af Monster, som spurgte om jeg havde lyst til, at være en del af deres Monster Energy Team, og det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til. Jeg har altid elsket motorsport og at kunne komme med og være en del af det, sammen med et team af glade piger som elsker, hvad de laver. Det er for fedt.

Jeg får ekstremt meget opmærksomhed med et job som dette, men det positive overskygger det negative meget stort. De fleste fans er venlige og spørger pænt, hvis de gerne vil snakke, have taget nogle billeder eller har spørgsmål om Monster Energy eller eventet vi er tilstede ved.

Det negative er desværre, at nogle mennesker mener at arbejdet som "Grid Girls" er et nedeladende arbejde og burde afskaffes. Jeg kan ikke tale for enhver Grid Girl i hele verdenen inden for så mange forskellige sportsgrene og events, men jeg ved at størstedelen af os er sunde, raske kvinder, der passer på os selv ved at holde os i form og spise sundt. Vi er imødekommende, glade proaktive kvinder, der elsker vores arbejde og de events vi er med til. Vi interesserer os for de forskellige motorsport og nogle af os udøver selv ekstrem sport i form a motocross, surfing eller andet. Vi elsker vores arbejde, dem vi møder på vejen, motorsporten og de andre events, som vi får lov til at opleve up close.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Vicki Lund Foto: Mikkel Laumann
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Vicki Lund Foto: Mikkel Laumann

"Jeg håber I kommer og siger hej til mig i Horsens"

Den fedeste oplevelse i forbindelse med Monster Energy må være, da jeg fik titlen som Miss Monster Energy Speedway 2017/2018. Det betyder, at jeg gerne skulle være tilstede ved alle Speedways i år. Så, jeg håber, at M!s kære læsere kommer og siger hej, og ser noget fedt race, når vi kommer til Horsens igen i år.

Jeg drømmer om mange ting. Men, generelt så vil jeg bare gerne være glad, sund og rask. Det er ikke nemt at planlægge livet, fordi det smider alligevel en kæp i hjulet, så jeg tager livet, som det kommer i den retning, som det nu skal gå.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Vicki Lund Foto: Mikkel Laumann

Det mest grænseoverskridende jeg har gjort er at køre snowmobiles i Frankring for fuld knald. Det var mega fedt og det var ikke noget, som jeg havde prøvet før, men det mindede mig lidt om at køre motorcross, så der gik ikke længe før vi havde fart på. 

Jeg har tidligere deltaget i WBFF Biki Fitness Diva. Jeg elsker at træne og være aktiv og så skulle jeg lige udfordre mig selv, så det blev til to omgange I WBFF Bikini Fitness Diva, hvor jeg, sidste gang jeg deltog, tog 3 pladsen med hjem. Det hele var meget grænseoverskridende, Træningen blev en stor del af min hverdag, mere end normalt og kosten var blevet lavet om, så jeg kunne komme ned i fedtprocent. Det var ikke en nem omgang, men hårdt. Men, det var det hele værd. Jeg valgte at gøre det på en måde, der ikke efterlod mig med en krop i ubalance og passede på mig selv under hele processen, som jeg kun kan råde andre til også at gøre, hvis de ønsker at stille op. Hele WBFF er meget andetledes i forhold til de konkurrencer, man normalt ser i Danmark. Vi har lidt mere frie tøjler med vores t-walks og vi har også en "evening gown" runde, som man også bliver bedømt på. Det gælder om at være den bedste version af dig selv og de vil se din personlighed igennem dit valg af bikini, kjole, styling og twalk. 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Vicki Lund Foto: Mikkel Laumann
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Vicki Lund Foto: Mikkel Laumann

"Jeg giver for mange second chances til de forkerte mennesker"

Mine venner ville beskrive mig som ærlig, hjælpsom og nede på jorden. Det skyldes, at jeg siger tingene, som de er, jeg er ærlig og mener ikke, at man altid skal være flink overfor folk, ligemeget hvem de er. Man skal behandle folk, som man selv vil behandles. 

Mit værste karaktertræk er, at jeg oftest giver for mange second chances til de forkerte mennesker.

Det største turn-on ved mænd er selvsikkerhed. Han skal være sikker i sig selv og den han er.

Mit bedste råd til jer mænd er, at man skal være sig selv, for så er du ikke for meget eller for lidt. Som jeg nævnte da jeg var Ugens instababe: "Nice guys finish last!" - det  er noget værre sludder. Som nævnt før, så skal du bare være dig selv. Hvis man finder en person, som man passer godt sammen med, så er man okay, lige som man er. Find en person, du kan være i balance med og ikke en, der tvinger dig til at ændre din balance af, hvem du er.

Om ti år er jeg forhåbentligt glad et eller andet sted i verden, med en hel del oplevelser i kufferten. 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Månedens Crush: Vicki Lund Foto: Mikkel Laumann
Hvem er Vicki?

Navn: Vicki Lund

Alder: 25 år

Beskæftigelse: Monster Energy Girl

Status: I et forhold

Instagram: missvickilund

Del

Seneste nyt

Annonce