Magasinet M!

Måske gør det ikke så meget, at du sender en "fuldemands-besked" til hende

Det kan være svært at holde telefonen i lommen, når snebajerne overtager styringen med din krop. Har du erfaringer med fuldemandsbeskeder?

Måske gør det ikke så meget, at du sender en "fuldemands-besked" til hende

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil vide, hvad pigerne synes om "drunk texting":

"Kære piger. 

Hvordan har I det med at modtage en "fulde besked"? Jeg kom i weekenden til at sende en snapchat til en flirt jeg har, hvor jeg skrev noget i den her stil "Jeg skal have en øl, og den skal være sammen med dig, sådan er det bare ;-)". 

Jeg synes selv det bare er lidt sjovt, og det var jo bare tænkt som en kompliment. Men synes i at det er smigrende at vi tænker på jer når vi er i byen og skriver en "fuld besked" eller er det bare fuldstændig barnligt?"
- Mand 26

De fleste har prøvet det. Alkoholen raserer i blodet, og adrenalinen er igang på fuld smadder. Du kan ikke lade være med at tænke på hende og du MÅ bare skrive til hende. Derfor sender du en lille sød besked (det synes du ihvertfald selv) og med det samme bagefter tænker du bare: "Shit ......". Men er det egentligt så slemt at skrive "fulde beskeder"? Se pigernes mening her, da de blev bedt om at diskutere det på "Hvad synes?".

Har du et spørgsmål?

Er det noget du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce