Magasinet M!

Mackenzie Thoma: Det mest sexede er, når en mand fortæller, hvad han vil gøre ved mig

Vi kunne fortælle hende en hel masse.

Det er tid til endnu en babe på din skærm, og denne gang er det Mackenzie Thoma, som du skal stifte bekendtskab med. Hun er model, og er, ligesom alle de andre, ikke bleg for at dele ud af sin flotte krop. Og det er til glæde for rigtig mange følgere. 

Som altid, så har Maxim selvfølgelig været i snak med hende, og vi er med på sidelinjen, når hun bl.a. fortæller om det mest sexede hun ved, ved en fyr og den værste scorereplik, hun nogensinde har været udsat for. Et godt råd derude - lad være at kramme en pige på en bar og fortælle hende, hvor liderlig du er. Det virker ikke. 

Hvordan fanger en mand din opmærksomhed?

Han skal få mig til at smile, opmuntre mig, motivere mig, og fortælle mig, hvor godt jeg gør det. Han må meget gerne gøre andet end at komplimentere mit udseende. 

Hvad er den værste scorereplik, du nogensinde har været udsat for?

Der har seriøst været en fyr på bar, som kom hen til mig og krammede mig, alt i mens han fortalte, hvor liderlig han var. Jeg var lige ved at kaste op.

Hvordan ved en mand, at du er interesseret?

Så vil han helt sikkert modtage mange videoer af mig og min husky-hund.

Hvad er det største turn-on ved en mand?

Hårdt arbejde og ansvarlig. Jeg vil være en tilføjelse til hans liv, ikke en nødvendighed. Der er ingen, der vil have en mand, som bare leder efter en ny mor. 

Hvad er det værste en mand kan gøre i soveværelset?

Komme med overraskelser. Det mest sexede er til gengæld, når en mand fortæller mig, hvad han vil gøre ved mig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce