Magasinet M!

Mads Andreas Olesen: Succes som ung iværksætter

Dette er sponsoreret indhold

I dag hører vi ofte om iværksætteri, og hvordan både unge som gamle kan få succes med deres ideer. Det er dog ikke altid en succeshistorie, og mange møder også modgang på sin vej. Det er muligt at kunne få sine drømme opfyldt gennem iværksætteri, men andre gange går denne drøm ikke i opfyldelse. For Mads Andreas Olesen fik han sin drøm opfyldt. Han er en ung iværksætter, der netop har haft stor succes som iværksætter.

Mads Andreas Olesen fra Blue Energy

Mads Andreas Olesen startede i 2010 som iværksætter, hvor han gik på gymnasiet. Han har ikke kun haft en god idé men flere, som han har været succesfulde med. En af Mads Andreas Olesens helt store successer, har han og hans partnere haft med virksomheden Blue Energy

Da Mads Andreas Olesen blev partner i den danske energivirksomhed Blue Energy, er det kun gået fremad. Han blev optaget i en prestige iværksættergruppe for unge iværksættere. I 2019 fik han en plads på Forbes 30 under 30-liste, hvilket generelt er en drøm for mange unge iværksættere at blive en del af. Han fik netop en placering på denne liste grundet hans store succes med Blue Energy, samt hans unge alder - under 30 år. Placeringen på denne liste ville han dog ikke kunne få uden hjælp fra sine partnere. Succesen bag Blue Energy skyldes også hans partnere, hvilket påviser, hvor vigtigt partnerskabet er som iværksætter. 

Gemmer der sig en iværksætter i dig?

Går du rundt med en god idé, kan det være du skal i gang med at virkeliggøre din drøm. Der findes i dag utallige iværksættere, derved kan du både  undersøge, hvordan du kommer i gang med din drøm via Google og bøger. Der afholdes også mange foredrag, hvor personerne bag iværksætteri deler ud af deres viden - og hvordan rejsen ikke altid er som en dans på roser. 

Ønsker du måske at opstarte en virksomhed med flere parter, er det vigtigt, at I har samme mål og vision for virksomheden og det fremtidige samarbejde. Det anbefales her at lave en grundig kontrakt mellem parterne, for at undgå splid og mulig lukning af virksomhed. I skal internt respektere hinanden og hinandens holdninger for at kunne arbejde sammen. Dette er noget Mads Andreas Olesen og hans partnere har været succesfulde med. Grundet deres samarbejde kunne de i september 2018 sælge Blue Energy for over 100 millioner kroner. 

Selvom Blue Energy blev solgt for hele 100 millioner kroner, blev det ikke fejret  synderligt til den tid. For de fleste iværksættere handler det netop ikke om penge. Det kan være en dyr fornøjelse at være iværksætter, da der er risiko for at drømmen kan bryde sammen efter, du har investeret din opsparing i projektet. Det er dermed ikke pengene, der er omdrejningspunktet, men rejsen, dedikationen og motivationen til at skabe succes med det du selv har skabt - hvilket må man sige, at den ikke engang 30-årige Mads Andreas Olesen formåede at gøre.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce