Magasinet M!

Mænd er mere tilbøjelige til at købe brugt sexlegetøj end kvinder

Prøvekørt, eller?

Genbrugsindekset for 2023 er landet og her er der i deres årlige undersøgelse kommet noget sjovt frem i søgelyset. 

En sprudlende 81 % af danskerne rynker næsen ved tanken om at erhverve sig brugt sexlegetøj, hvilket efterlader os med en kæk 19 %, der tilsyneladende har en mere "åben tilgang" til plyssede, frække genstande.

Undersøgelsen afslører også, at når det kommer til køb af brugt sexlegetøj, er mænd mere eventyrlystne end kvinder.

Mens 85 % af kvinderne nægter at købe brugt sexlegetøj, er det "kun" 77 % af mændene, der ikke vil tage springet. En overraskende udvikling, da tidligere år viste en stigning i danskernes appetit på brugte genstande, herunder de mere pikante af slagsen.

Presseansvarlig for DBA, Julie Schoen, udtaler: "Jeg havde egentlig forventet det modsatte. Hvert år bliver danskerne bare mere og mere flittige til at handle brugt, og derfor ville jeg selv have gættet på, at det også gjaldt villigheden til at købe de mere kulørte sager brugt."

Ifølge Genbrugsindekset 2023 er 72 % af danskerne nu ivrige efter at deltage i genbrugseventyret, hvilket markerer en stigning fra 67 % året før.

Hvem ved, måske er der håb for et stigende antal brugte håndjern i danske hjem i fremtiden!

Hvis du ikke lige orker en prøvekørt omgang sexlegetøj, kan du finde masser af inspiration til frække sager i 2024 lige herunder:

Er brugt sexlegetøj ikke din sag? Tjek de nye sager ud lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce