Magasinet M!

Mænd har det sjovere med deres venner end med deres kæreste

Og nu er der en undersøgelse der bakker op om sandheden!

Nye undersøgelser bekræfter at fyre hellere vil bruge deres tid på vennerne, end på deres kærester. 

Det er måske ikke ligefrem banebrydende information, at mænd har det sjovt med mænd, men undersøgelsen har også et par andre pointer at understrege. 

Det forlyder at mænd i løbet af de seneste år har afskaffet sig deres kæmpe macho images, og er klar på at omfavne deres følelser - også med vennerne. 

Det betyder også at en stor del af "moderne mænd", finder venskaber med andre mænd, mere tilfredsstillende end venskabet med kæresten eller konen. 

Og gutter, vi taler selvfølgelig ikke seksuel tilfredsstillelse. Men det viser sig, at 87% af mændene i undersøgelsen, har lettere ved at tale følelser med deres bros, end deres umiddelbare bedre halvdele. 

I undersøgelsen forklarer forskeren:

"I denne undersøgelse, undersøger vi hvordan heteroseksuelle unge mænd sammenligner deres erfaringer fra bromances, med deres romantiske forhold. Vi ser, at den stigende intime, følelsesmæssige og tillidsfulde natur i bromances, tilbyder unge mænd et nyt rum for følelsesmæssig forløsning."

ANNONCE
Mænd har det sjovere med deres venner end med deres kæreste
Deltagerne i undersøgelsen forklarer at de ikke-tilstedeværende grænser og mindre fordomsfulde makkere der findes i en "bromance", rivaliserer fordelene i et heteroseksuelt forhold. (Damen). 

Adam White, der er forsker ved Winchester University, påpeger at der er sket en ændring siden 70'erne og 80'erne.

"I 70'erne begundte mænd at frygte at blive homoseksualiserede ved at vise fysisk eller følelsesmæssig intimitet med andre mænd. De regulerede deres adfærd, og mandlige venskaber var omdrejningspunkt for aktiviteter som sport, druk, reparere ting eller gambling, for eksempel.

Men homohysteriet er blevet formindsket, og unge teenagedrenge er meget bedre til at udvise følelser." Åbenbart.

Bromance eller romance? Hvad vægter du? Smid din stemme herunder (og det er anonymt selvfølgelig, så vær ikke bange for, at fruen dukker op med kagerullen!)

ANNONCE
Del

Seneste nyt