Magasinet M!

Mænd og kropslugte

Nogle ting skal i bare have lov til at have for jer selv....



Mænd og kropslugte
Man plejer at sige, at der er en lille forskel på mænd og kvinder. Jeg synes nu at forskellen er ganske stor. Lad os tage fat i et emne som kropslyde; og lugte.

For os kvinder er dette et ret stort tabu, og i mange tilfælde i et helt latterligt format. For jeg er helt med på den med, at kropslugte såsom når man bøvser og prutter, er et ganske normalt fænomen, og at det er noget kroppen naturligt udskiller fra kroppen. Jeg er bare ikke altid helt enig med jer mænd i, hvornår dette er sjovt og ikke sjovt.

Og det er netop her at forskellen på mænd og kvinder kommer meget stærkt til udtryk udfra hvordan vi vælger at udskille disse lugte og lyde. Jeg har længe vidst, at i er stolte af disse lyde, men det er først lige for nyligt gået op for mig HVOR stolte i i virkeligheden er over dem. Dét at i helt selv på egen hånd skaber en lyd og en lugt som får andre mennesker til at vrænge på næsen, det er jo en hel sensation for jer. I kan ovenikøbet lave en hel konkurrence ud af det. For tænk hvor vildt at være den der kan slå den største bøvs, og hvis den så oven i købet også lugter, så er det bare endnu flere bonuspoint.

Jeres praleri omkring dette, er en helt dimention for sig selv, der nærmest har højere status end hvor mange piger i har humpet i løbet af de sidste par uger. Man er jo bare alt for cool, hvis man kan slå en bøvs, der skaber stående klapsalver.
ANNONCE
Mænd og kropslugte
Hvorfor I helt nøjagtigt har det sådan, er noget jeg vil lade ligge i det uvisse, for med lige præsis dette emne, tror jeg det er meget godt, at jeg ikke ved mere, end jeg allerede gør. Men jeg beder jer bare så inderligt om at tænke over, hvor og hvornår i gør dette.

At sidde og bøvse eller slå den største skid, er noget I kan grine meget højt og meget, meget længe over, men dette synes vi bare ikke er skide sjovt, hvis vi sidder på en restaurant inde i byen, eller er hjemme og besøge forældrene. Vi vil meget gerne tage del i vores mænds glæder og fornøjelser, men dette er nok bare en af de ting, som vi synes I skal have lov til at have alene og sammen med jeres venner. Nyd, at der endelig er en ting, som vi absolut ikke kræver, at vi skal deltage i.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce