Magasinet M!

Mænd og kvinder afslører: Disse ting skræmmer os mest, når vi knalder med en ny for første gang

Hvad er hun mest bange for, når du lige har hevet hende med hjem fra byen? Måske en af disse ting.Lad os hurtige blive enige om, at du får den bedste sex, hvis du kender den anden person, du ruller rundt i høet med. Du ved, hvad hun vil have, og hun ved, hvad du vil have. 

Førstegangs-sex kan dog være en udsøgt fornøjelse, men det kan i den grad også være nervepirrende. "Gør jeg det for hårdt? Hvad betyder hendes stønnen, der mest af alt lyder som om, at hun græder? Tør jeg liste en finger op i hul nummer to?" Spørgsmål, du sikkert har stillet dig selv før på et one-night stand eller bare første gang, du havde sex med din kæreste. Og som er skræmmende bare at tænke på.

Og apropos skræmmende, så har Reddit-brugeren dannyjayes1 spurgt inde på Ask Reddit-forummet, hvad folk er mest bange for den første gang, de har sex med en anden person. Herunder kan du se nogle af svarene.

ANNONCE
Pixabay - Mænd og kvinder afslører: Disse ting skræmmer os mest, når vi knalder med en ny for første gang Pixabay

Wakka-wakka-wakka

- Frygten for, at når jeg først er nøgen, vil min partner se yderst skuffet ud.

Tip: Bare gå ud på badeværelset, og tag 50 armbøjninger. Det virker lige så godt som et par uger i Fitness World. Tro os.

livercookies

- At jeg kommer til at forelske mig i personen, men at han/hun aldrig ringer igen. Hvis de giver udtryk for, at de bare vil have sex med mig inden, er jeg ligeglad, men gør de det først efter sexen, er det ekstremt egoistisk.

Tip: Find ud af, hvor de bor, og stalk dem så, indtil de kan lide dig.

ruffkillahkess

- 1: At jeg prutter med fissen. Jeg ved, at det er nogenlunde normalt, men det betyder ikke, at jeg ikke bliver ekstremt pinlig berørt over det, eller at det ikke dræber min lyst totalt.

2: Jeg har et modermærke ved min røvsprække og en fregne dernede. Jeg er bekymret for, at de vil tro, det er en lille klat lort.

Tip: Den lyse side er, at hvis du prutter, kan du altid sige, at det var en fisseprut. Win-win-situation.

ANNONCE
Pixabay - Mænd og kvinder afslører: Disse ting skræmmer os mest, når vi knalder med en ny for første gang Pixabay

jesterb00m

- Nogen skal altid være nogens værste knald nogensinde. Jeg er ret sikker på, at jeg er god til det der sex, men den første gang med en ny partner spiller jeg altid Hercules og prøver nogle 50 Shades-tricks af, så jeg ved, at jeg i det mindste ikke ender i bunden af vedkommendes liste.

Tip: Vi foreslår også, at du slår dig selv på brystet som King Kong og hyler som en besat ulv. Piger elsker dyriske egenskaber.

Bigbodypresence

- At kemien ikke er der. Måske er du sikker på dig selv, men hun er for nervøs til overhovedet at bevæge sig. Måske er du uerfaren, men hun er erfaren. Måske er du fuld, men hun er sober. Når sådanne kontraster opstår, kan det hurtigt føles akavet.

Tip: Vi vil ikke anbefale at forsøge at drikke hende fuld inden. Det er bare forkert. Men så alligevel?

aylandgirl

- Jeg har denne irrationelle frygt for at blive optaget på et skjult kamera

Tip: Så husk at smile

ANNONCE
Flickr / Devlyn - Mænd og kvinder afslører: Disse ting skræmmer os mest, når vi knalder med en ny for første gang Flickr / Devlyn

LeeBlackLabel

- Min pik bliver meget større i stiv tilstand, end den ser ud i slap. Så jeg plejer at være sikker på, at den er helt klar til knaldet, før hun ser den første gang.

Tip: Hvorfor ikke bare sørge for at hun får sig en glædelig overraskelse, når først hun er blevet skuffet?

-Redhead-

- Lad være med at prutte. Lad være med at prutte. Lad være med at prutte. Bare lad være.

Tip: Lad være med at tænke for meget over det under sexen. Der er alligevel meget få øjeblikke på dagen, hvor du ikke tænker præcist det.

darthliki

- Den første gang, min røvhuls-ekskæreste så mig nøgen, sagde han: "Din fisse ser underlig ud." I dag ved jeg, at den på ingen måde ser underlig ud, og at han bare var en idiot uden filter, men i dag frygter jeg også, når nye partnere skal se mine ædlere dele for første gang. Den samme idiot var doven og sagde altid, at det tog mig for lang tid at komme, så med nye partnere er jeg altid usikker og bekymret for, at han bliver træt af og frustreret over, hvor lang tid det tager for mig. Af og til skal der kun én idiot til at fucke din seksuelle selvtillid op.

Tip: Bare tænk på dette: Hvordan kunne denne fyr på nogen som helst tænkelig måde kalde din fisse for underlig, når det utvivlsomt er den første og eneste, han nogensinde har set?

ANNONCE
Del

Seneste nyt