Magasinet M!

Mænd vs. Kvinder

Forskellen på mænd og kvinder

Mænd og kvinder er forskellige. Her bliver der ikke tænkt på de ydre forskelle, men de indre, så som handlinger og væremåde. Ja, det kan komme som en overraskelse for nogen, men det er altså sandt.
Mænd vs. Kvinder
Forskelle

Kvinder er alt for pivede. Hvis de slår sig, brænder sig eller knækker en negl, er tårerne der med det samme.

Mænd brøler: "Av for S****!" og arbejder videre.

Kvinder bliver let deprimeret. Når kvinder er deprimeret, så har de en idé om, at det hjælper at trøstespise eller shoppe.

Mænd går i krig eller på druk.

Kvinder kræver flere ord end mænd. Det ligger i kvinders gener, at de taler mere, bruger flere ord og derfor også kræver flere ord. Hvad en kvinde skal bruge 100 ord på at forklare, kan en mand gøre på 20.

En succesfuld mand er en mand, der kan tjene flere penge, end hans kone kan bruge. En succesfuld kvinde er en kvinde, der kan finde en sådan mand.

Kvinder er ikke sjove. Fejlagtigt tror mange kvinder, at de skal prøve at være det. Kvinder skal være humoristiske, hvilket er forskelligt fra at være sjov. Det ligger i mænds gener at de per definition er sjove.

Hvis man som kvinde skal være lykkelig sammen med en mand, så må man forstå ham meget - og elske ham en lille smule.

Hvis man som mand skal være lykkelig sammen med en kvinde, så må man elske hende meget og aldrig prøve på at forstå hende.

Fejlene

Både mænd og kvinder har fejl - kvinder har bare lidt flere end mænd. Hvis kvinder bliver sure, så bærer de nag i lang tid. Ikke bare en enkelt dag eller to - nej flere uger, måneder ja nogen kan endda være sure i flere år.
ANNONCE
Mænd vs. Kvinder
Når så kvinder har set rødt, er der ikke noget at gøre. De er sure, bærer nag og over for veninder og andre bliver der ikke lagt skjul på, at de er sure. De begynder at bagtale vedkommende, de er sure på, og de viser ingen tegn på at kunne glemme eller tilgive.

Kvinder bliver såret af det mindste. Hvis de får det mindste modstand, daler deres sindstilstand til et børnehavebarns. Det er derefter umuligt at tale fornuftigt med dem.

Kvinder er ikke til at forstå. Hvis man er mand, er den eneste måde at forstå en kvinde på, at elske hende - og så er det ikke nødvendigt at forstå hende.

Kvinder har ingen fornemmelser for, hvorfor mænd gør som de gør. Hvis en mand siger til sin kæreste, at han ikke lige gider ses den dag, fordi han har lyst til at være alene, så tror kvinden straks, at han vil slå op, og at verden er ved at gå fra hinanden, mens der i virkeligheden intet er galt, da manden bare vil have lidt fred.

Kvinder opgiver alt for hurtigt - oftest inden de ved, hvad der er galt. Når computeren beslutter sig for at drille, så gider kvinder ikke bruge 2 minutter på at genstarte den for at se, om det ikke skulle hjælpe. Nej, de får fat i den første og bedste fyr, de kan finde, og får ham til at genstarte monsteret.

Den største fejl ved kvinder er, at de aldrig siger tingene lige ud. Alt skal pakkes ind til ukendelighed - enten ved at kamuflere med et spørgsmål eller ved at komme med lange bortforklaringer.

Når en mand siger noget til en kvinde - den skinbarlige sandhed - bliver det som regel misforstået, og kvinden bliver sur.

Mænd har kun to fejl: Alt hvad de siger og alt hvad de gør.

Ytringsfrihed
ANNONCE
Mænd vs. Kvinder
I Danmark er man stolt af, at man har ytringsfrihed. Men det burde vi ikke være. Der er aldeles ikke ytringsfrihed for kvinder.

Hvis en kvinde på en arbejdsplads giver sin mening til kende - taler med store bogstaver, raser, undskylder, skælder ud - ja, så er hun en dum kælling, og ingen lytter til hende.

Men hvis en mand gør det samme, hvor han måske sviner nogen til, ja så bliver han betragtet som et rigtigt mandfolk, og folk lytter til ham.

Men hvorfor er det sådan? Hvorfor denne forskel? Hvorfor bliver man set ned på, fordi man er et selvstændigt tænkende in
Man burde have været en mand.

Man har lov til at sige sin mening, og to fejl er da til at leve med!
ANNONCE
Del

Seneste nyt