Magasinet M!

Maggie er Ugens Instababe: Det er meget nemt at holde en mand glad

En mand skal være sarkastisk, og kunne få mig til at grine

Navn: Maggie

Beskæftigelse: Serviceøkonom

Alder: 26 år 

Civilstatus: Single

Bopæl: Bor pt i Spanien

Særlige kendetegn: Jeg snakker meget, griner meget, en masse mærkelige uvaner og meget sarkastisk 

Instagram: miss_maggieh

Snapchat: miss_magsen

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på [email protected]

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Jamen, det er da et fedt kompliment!

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg håber, at jeg på et tidspunkt har rejst hele verden rundt - gerne i en campingvogn eller en bus, eller bare ved hitchhiking. Jeg håber også, at jeg har muligheden for at bo hos nogle lokale, de steder jeg rejser til.

ANNONCE

Hvad er det bedste du ved, og hvad er det værste?

Det er godt nok svært at svare på, hvad det bedste man ved er. Der er jo mange ting, min familie, mine venner, sommer, at rejse, at danse og meget mere.

Det værste jeg ved er nemmere at svare på. Jeg hader, når det er rigtig dårligt vejr og jeg hader når folk er negative, sladrer og bare spreder en lorte energi.

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Det må næsten være Friends, da det er den eneste serie jeg kan holde ud at blive ved med at se igen og igen, og den bliver også ved med at være sjov.

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Det kommer jo rigtig meget an på personen, jeg skal ud med. Men, en god date for mig, hvis jeg virkelig gad personen, ville nok starte ud med at gå ud og få noget at spise, sammen med en god flaske vin. Derefter en eller anden sjov aktivitet - om det er at danse, spille noget dart, karaoke eller en helt tredje ting, det er ligemeget så længe det er sjovt.

I min optik ville det være perfekt, hvis man gik ned til stranden eller havnen med en flaske vin mere og gik og kiggede på stjernerne, og den flotte udsigt. Men, for at være ærlig, så er de bedste dates for mig altid dem, hvor jeg ikke ved, hvad der skal ske og, hvor man bliver overrasket.

ANNONCE

Hvad gør en mand sexet?

Uden tvivl, at han er selvsikker, at han ved, hvem han er, hvad han står inde for og at han har gjort sig nogle meninger omkring, hvordan verden hænger sammen. Alt handler ikke om druk, mærketøj og penge. Han skal være høflig, og sød mod mennesker og dyr. 

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

You can't change them! Hvis de opfører sig, som en nar så er det sku nok fordi de er en nar. Move on sister, de ændrer sig ikke på grund af dig, uanset hvor dejlig du er.

Ellers så er det meget nemt at holde en mand glad; lad være med at brokke dig om ligegyldige ting, vær sikker på dig selv og ikke gør dig selv for afhængig af en fyr.

ANNONCE

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Vild nok til, at jeg ikke vil dele den med internettet. 

Hvad er du allermest stolt af?

Helt sikkert min datter. 

ANNONCE

Hvornår er en mand sjovest?

Når han er pisse sarkastisk, og ikke er genert for at gøre sig selv til grin.

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Det kommer an på, hvilken fase jeg er i. Nogle gange går jeg meget i byen og andre gange er jeg meget hjemme.

ANNONCE

Fortæl om din vådeste bytur

Jamen, min vådeste bytur var helt klart dengang, hvor det regnede som en sindsyg, jeg fik hældt et glas cider over mig og metroen var stoppet med at køre. Meget vådt, hvis du spørger mig.

Del

Seneste nyt