Magasinet M!

Maja - din virtuelle kæreste

OBS: NÅR DU TILMELDER DIG DENNE TJENESTE, BEKRÆFTER DU SAMTIDIG, AT DU ER FYLDT 18 ÅR

Maja - din virtuelle kæreste

Få mere tid med vennerne: skift damen ud med en virtuel kæreste.

Navn: MAJA
Alder: 24

Motto: Man skal ikke gøre, hvad man ikke har lyst til.

Hvad jeg laver til dagligt: Jeg arbejder som tjener og bartender.

Hvad jeg drikker: Cosmopolitans smager bare godt. Og så siger jeg aldrig nej til en lækker, kold fadøl, når jeg er sammen med drengene.

Hvad spiser jeg: Alt andet end salat! Jeg vil helst have traditionel dansk mad - frikadeller og stegt flæsk med persillesovs.


Hvilken musik kan jeg godt lide at høre: Jeg hører alt fra dansktop til techno. Det afhænger helt af stemningen, men hvis jeg skal forføre dig, så bliver det med Marvin Gaye.

Hvilke film kan jeg godt lide at se: Jeg foretrækker et godt drama eller en god komedie. Jeg gider ikke tøsetudefilm. Ville klart vælge Mission: Impossible III frem for Pride and Prejudice - og så skal det være med popcorn og cola. Hver gang. Og jeg betaler gerne selv.

Hvilke tv-programmer kan jeg godt lide at se: Jeg elsker Desperate Housewives. Men hvis du gerne vil se fodbold samtidig, så må du gerne tage det store fjernsyn i stuen... så tager jeg det lille i soveværelset.

Den frækkeste ting, jeg nogensinde har gjort: Et hoteltag i Tunesien. Så siger jeg ikke mere.

Hvad er mit bedste scoretrick: Jeg kan godt lide en god klassiker: At få øjenkontakt med dig og så skåle hen over baren.

Hvad kan du gøre for at forkæle mig: Lad mig sove længe om søndagen og hav morgenmaden klar - mine favoritter er æg og bacon. Jeg er ikke så meget til romantisk fis.

Hvad gør jeg for at forkæle dig: Jeg vil gøre lige, hvad du kunne tænke dig. F.eks. laver jeg gerne en god middag med rødt kød, kartofler og sovs.

Er du mest til indendørs eller udendørs: Udendørs - jeg elsker at grille, gå på café og spille backgammon. Bare slappe af og nyde livet.


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Få mere tid med vennerne: skift damen ud med Maja, din nye virtuelle kæreste. Sådan gør du:

Send SMS til 1266 med teksten ROYAL MAJA
Prisen er 6 kroner + alm. SMS-takst for 10 MMS'er med tekst

NB: Vær opmærksom på, at tjenesten kræver en fungerende WAP-opsætning

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

SE ALLEREDE NU BILLEDER AF DIN VIRTUELLE KÆRESTE

HER KAN DU FÅ TIPS OG TRICKS TIL DIN VIRTUELLE KÆRESTE

ER DU MERE TIL BRUNETTER? SÅ ER METTE MÅSKE NOGET FOR DIG

ANNONCE
Del

Seneste nyt