Magasinet M!

Malou er Ugens Instababe: Jeg vil ikke nøjes

Hun fortæller bl.a. om en ret vild bytur i Helsingør og, hvorfor hun aldrig har tvivlet på, hvad hun vil have i en mand.

Navn: Malou Sofie Nielsen

Beskæftigelse: Læser til social- og sundhedsassistent 

Alder: 24 år 

Civilstatus: Single

Bopæl: Snekkersten

Særlige kendetegn: Omsorgsfuld, imødekommende, smilende og økonomisk bevidst

Instagram: malousofienielsen

Snapchat: malousofie

Kender du en sød, dansk pige over 18, som skal være vores næste Instababe? Det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked til os på Facebook, Instagram eller send en mail til kommunikationsmedarbejder, Simone Klindt, på [email protected]

ANNONCE

Malou laver takeover hele dagen på M!s Snapchat, megetmerem. Hop ind og følg med!

Vis dette opslag på Instagram

The lady in red ?? #bedtime

Et opslag delt af Malou Sofie (@malousofienielsen) den

Vi har valgt dig som Ugens Instababe, hvordan føles det?

Jeg blev meget overrasket og overvældet! Det føles rigtig godt, at der er så mange mennesker, der følger med og støtter en i det, man gør. Havde ikke set mig selv som en, der kunne blive Ugens Instababe, så blev rigtig overrasket og glad.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er en handywoman! Jeg elsker at renovere og bygge ting selv.

Vis dette opslag på Instagram

Smile and be happy ??

Et opslag delt af Malou Sofie (@malousofienielsen) den

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Det længe siden, jeg har været ude og rejse! Det er lidt presset at få lagt en ferie ind, når man er igang med studie og har en hund. Men, det gør mig ikke så meget, hvor rejsen går hen. Bare der er dejlig varmt, så man kan sole og få noget farve.

Hvad er din yndlings TV-serie, og hvorfor?

Min yndlings-tv-serie er "The Walking Dead". Jeg har set serien forfra 5 gange! Og jeg kunne blive ved med at se den om og om igen. Det er min yndlingsserie, fordi der sker så meget i den! Den er fyldt med spænding. Og man kommer ind over alle følelser igennem serien. Og så synes jeg, det en super fed historie.

ANNONCE

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave?

Jeg går ikke rigtig på date, da jeg oftest føler det vildt akavet. Specielt hvis man tager ud og spiser, hvor man skal kigge hinanden i øjnene. Så for mig er den perfekte date noget, hvor man er aktiv. Om det en gå tur med hunden, klatring eller noget helt tredje. Jeg er ikke så god til at sidde stille.

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Den sjoveste kommentar jeg har fået, er nok fra nogle af de kommentarer, man har fået på instagram gennem tiden. Der findes mange sjove beskeder hvor man tænker "Øh, det er vel åbenlyst?". Men, jeg fik en besked af en dreng der skrev til mig: "Er du en pige?". Jeg vidste næsten ikke om jeg skulle grine eller græde. 

Men, ja der findes mange sjove beskeder og tilbud, som man får i sin indbakke på Instagram. 

ANNONCE

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

Det vigtigste jeg har lært, er, at man ikke kan lave om på dem, og det de står for. Man kan måske lave dem om for en kort periode, men de vil altid ryge tilbage på deres eget spor. Men også super vigtigt at huske, at man ikke skal lave om på hinanden.

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Det må være den sex, der ikke altid foregår så traditionelt, som når man gør det i sengen. Jeg kan godt lide at udforske lidt, men han må samtidig også gerne tage fat. 

ANNONCE

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er allermest stolt af den person, jeg er blevet til i dag. Jeg har haft mange bump på vejen gennem hele livet. Men, jeg har på mange måder brudt den sociale arv, og er blevet til et glad og omsorgsfuldt menneske

Hvornår er en mand sjovest?

En mand er sjovest, når han er sig selv og tør at stå ved, den han er. Han må gerne have sort humor, da jeg også selv har det. Jeg tror, det en familiesvaghed med den sorte humor.

Vis dette opslag på Instagram

I?m smiling because I?m thinking about you ??

Et opslag delt af Malou Sofie (@malousofienielsen) den

ANNONCE

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig.."

Tvivlet på, hvad jeg ville have - specielt i forhold til mænd. Jeg vil ikke nøjes. Jeg vil gerne finde den rigtige, som er god for mig og kan acceptere det, jeg har med i bagagen.

Fortæl om den vådeste bytur

Min vådeste bytur var engang i Helsingør på en mindre klub der hed Holdbar. Det var et sted, jeg arbejdede, men jeg havde fri den aften. Jeg var fuld og i byen med 2 kvindelige kollegaer, som også arbejdede på klubben. Vi var rimelig fulde, da vi beslutter os for, at vi skal lave bodytequila på hinanden. Det skal lige siges, at jeg aldrig har drukket Tequila før.

Men, vi ender så med at købe 30 tequilashots, og vi ligger næsten topløse, på de forskellige barer på klubben. Jeg når i løbet af en 20 minutters tid at indtage 14 ud af de 30 shots. Det ender med, at jeg bliver båret ud fra min arbejdsplads og kørt hjem. Jeg havde det rigtig skidt dagen efter, men havde en fantastisk aften med nogle dejlige piger.

ANNONCE
Del

Seneste nyt