Magasinet M!

Man cave: Sådan indretter du et fedt værksted

Er man caven gået af mode? Ikke hvis du spørger os! For hvilken mand har ikke brug for et helle ind imellem? Med et fedt indrettet værksted har du et tilflugtssted, hvor du kan snedkerere, rode med elektronik eller bare flade ud med et playstationspil.

I en travl hverdag fyldt med forpligtelser kan det være en nødvendighed at have et sted at trække sig tilbage. Af samme grund er der god grund til at dedikere et rum i boligen til din sindsro og dine hobbyer - hvad end det er at arbejde med træ, skille maskiner ad, bygge fjernstyrede fly eller løfte et par vægte.

Her er et par tips til, hvordan du kan indrette din nye mandehule, så den bliver din helt egen oase. 

Skab orden på værkstedet med lagerreoler

Har du ryddet et rum til hygge og hobby? Så kan du med fordel bygge skelettet til din indretning af lagerreoler. På den måde får du en god struktur og masser af plads til opbevaring. Nu kan dit værktøj, dine reservedele, dine modelfly og/eller dit træningsudstyr finde hjem. Det kan befri din bolig for diverse effekter, der ligger og flyder rundt omkring. Og samtidig har du de ting, du skal bruge, lige ved hånden, når du er i værkstedet.

Du kender måske lagerreoler fra industri og erhverv, hvor de ofte anvendes på grund af deres solide kvalitet og høje maksimalbelastning. De bruges også på kontorer - og selvfølgelig på lager. Disse reolsystemer er enormt praktiske, fordi de som regel, grundet materialer som rustfrit stål, er super nemme at gøre rent. Og hvem gider gøre rent mere end højst nødvendigt?

Uanset om din man cave er lille eller stor, kan du finde en lagerreol, der tager sig godt af dit inventar. Således finder du både brede lagerreoler, der egner sig godt til lavloftede mandehuler og høje lagerreoler, der passer ind på få kvadratmeter med højt til loftet. Du kan sagtens finde lagerreoler billigt, og hvis du eksempelvis køber dem hos en forhandler som AJ Produkter, kan du få produkter af solid kvalitet til gode priser.

Gør det personligt 

Din man cave er din hule, og derfor skal du sørge for at gøre den personlig. Her handler det om, at du skal føle dig hjemme, og andres mening er sådan set underordnet. Rummet skal først og fremmest passe til dine behov. Måske har du brug for et rustikt arbejdsbord, hvor du kan bruge dine hænder? Eller måske skal der være plads til en mindre maskine eller to? Belysningen skal selvfølgelig også understøtte arbejdet. Du kan også optimere rummet med et minikøleskab, så du altid har kolde øl klar i dit værksted. Så bliver det altså ikke mere hyggeligt at trække sig tilbage fra verden og trække vejret - også selvom det kun er for en kort stund. Og det kan alle have brug for indimellem.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce