Magasinet M!

Mand anholdt efter at have halshugget havmåge, der stjal hans pommes frites

Kender du typen?

Der findes mange spots rundt i Danmark, hvor havmågerne er blevet lidt for familiære med mennesker og spisetider.

Eksempelvis på Bornholm kan man flere steder have problemer med at lade sit rundstykke stå alene i 5 sekunder eller lade sin isvaffel pege for langt væk fra kroppen.

Så kommer mågerne! Eller generelt på camping-pladser eller havnepromenader sker der over tid, at dyrenes verden kan komme lidt for tæt på vores hotdogs og is. 

Og som om de ikke er irriterende nok i forvejen med deres skrigeri, så er det sidste man har brug for at få snuppet sine lækre sager direkte ud af hånden.

Men ligefrem at halshugge en havmåge over en stridighed omkring sprøde pommes? Den er alligevel til historiebøgerne. 

En nyhed fra New Jersey viser, hvordan en frustreret strandgæst reagerede voldsomt, da en havmåge stjal hans pommes frites. Den dramatiske hændelse fandt sted den 6. juli på Morey’s Piers i North Wildwood.

Ifølge 6ABC blev 29-årige Franklin Zeigler oprevet, da en havmåge forsøgte at snuppe pommes frites fra hans datter. I et øjebliks vrede greb Zeigler fuglen og halshuggede den. Efter at have fjernet den døde havmåge fra stedet, henvendte Zeigler sig til parkens personale for at anmode om en skraldepose.

Men situationen eskalerede hurtigt, da politiet blev tilkaldt. Zeigler blev sigtet for ordensforstyrrelse og modstand mod anholdelse, efter han angiveligt havde indrømmet at have dræbt fuglen. Han blev senere også anklaget for dyremishandling, efter en officiel fra Humane Law Enforcement gennemgik beviserne.

Altså, det er ikke sjovt at få nappet sin pommes frites, men et simpelt dask med fingrene kunne måske have klaret skærene? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt