Magasinet M!

Mand dræber kvinde med agurk-sexlegetøj - men slipper for straf

En tysk mand har indrømmet, at han er kommet til at slå sin elsker ihjel med et sexlegetøj i form af en agurk. Han slipper dog for en dom. Hør mere om det bizarre mord her.

Mand dræber kvinde med agurk-sexlegetøj - men slipper for straf

Nogle dødsfald er bare mere bizarre og uforståelige end andre. Her får du den vel nok mest bizarre og virkelighedsfjerne fortælling om katastrofal brug af absurd sexlegetøj, du nogensinde har hørt.

Historien involverer vidt forskellige ting som en agurk, en hund, en bøf og en cigaret. Og desværre førte den første genstand til en kvindes død. Utroligt nok.

Den 46-årige tyske mand Oliver Dietmann var anklaget for uagtsomt manddrab på en jævnaldrende kvinde ved navn Rica Varna, som han havde inviteret med sig hjem til en omgang kinky sex og middag. Så langt så godt?

Efter fire tømte flasker vin og adskillige glas snaps udviklede en sær sexleg sig. Manden førte en 'brugt' agurk ind i gabet på kvinden. Som i: En agurk han havde ført op i hende tidligere på aftenen inde på lagenerne.

"Men pludselig så jeg, at der kom røg fra køkkenet. Jeg havde glemt, at jeg var i gang med stege en bøf til min hund. Jeg løb ud til køkkenet, tog bøffen af og fodrede hunden med den. Så gik jeg ud på balkonen for at tage en cigaret," lyder mandens mærkelige forklaring i retten i Mannheim ifølge New York Post.

Historien fortsætter herunder:

Hr. Dietmann havde, åbenbart, glemt alt om den agurk, han havde stoppet ned i halsen på sin stakkels gæst.

Nå, men da han var færdig med sin smøg, vendte han tilbage til elskerinden, som sad med munden fuld af agurk og var igang med at blive kvalt i den. Han forsøgte angiveligt at trække den grønne satan op af halsen på hende. Men det var for sent, og hun døde.

Manden blev kendt skyldig i uagtsomt manddrab. Men utroligt nok fik han en betinget dom og gik i stedet ud af retten som en fri mand.

Lad nu det her være en lektie til alle fyre og piger derude, som læser med. Lad være med at lege med den agurk. Bare æd den. Altså, helt almindeligt i små bidder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt