M!

Mand får karantæne på livstid fra Tinder på grund af denne besked

Tinder101: Sådan scorer du ikke på populære dating-apps.

Mand får karantæne på livstid fra Tinder på grund af denne besked

Vi kender allesammen de klassiske one-liners, der i stor stil hærger på sociale medier. 'Tinder Tragedier', og hvad de nu ellers hedder, kan altid levere et solidt smil på dine læber, hvor vi 'dumme drenge' for det meste har leveret en plat eller alt for direkte besked.

Det sker dog, at få gutter ikke lige ved, hvornår det er de skal stoppe. Det er Nick, 24, det perfekte eksempel på. Nick havde nemlig ikke forstået, at det at blive afvist, også kan ske på Tinder.

Vurderet ud fra Nick's profilbillede virker han som en rigtig fin fyr. Han kan levere et tandpasta-smil, er halv italiener og irer og elsker tydeligvis hunde. Hvad er der ikke at kunne lide?

Men Nick skulle senere vise sig at være knap så sympatisk. Den universitets-studerende fra Californien brændte fuldstændig sammen efter en samtale med et af sine Tinder-matches. Situationen opstår, efter at Nick var blevet ignoreret, hvilket jo sker før eller siden, hvis du ikke har samme udseende som den gode David Beckham.

Desværre for Nick stoppede situationen ikke her. Screenshots af samtalerne røg på de sociale medier, og efter kort tid begyndte flere kvinder at kommentere. Det var vidst ikke første gang, at Nick havde opført sig som et røvhul. 

Derfor gik Katie Marino også ind i sagen, og postede på Facebook, så resten af verden kunne følge med.

I sidste ende fangede det også opmærksomheden fra Tinder, og de sendte ham direkte på røven med livstidskarantæne.

- Hey Nick (og alle andre der opfører sig sådan), Vi 'swiper' dig af øen. Tinder har nul-tolerance angående mangel på respekt. Ingen racistiske udtagelser. Ingen sexistiske skrig. Der er ikke adgang for mennesker, som ikke kan finde ud af at have en almindelig samtale med en anden person på Tinder. Jeg var personlig krænket af det, du sagde. Dine ord mod den kvinde var et angreb, ikke kun mod hende, men mod os alle. Had er ikke en mulighed, og vi har planer om fortsat at bekæmpe, hvad det end er, du har i hovedet. Du har meget at lære, Nick. Jeg kan se, du har studeret Global Business, og du har tilsluttet dig skolens program for unge entreprenører og teknologi. Godt valg, for du bliver nødt til at lede længe efter en organisation, der vil ansætte dig nu, skriver Tinder's Vice President.

Den fik Nick lige i hovedet, og foruden massive job-problemer får han nok heller ikke en kæreste lige foreløbigt.

Del