Magasinet M!

Mand faker sin egen kidnapning, fordi han skylder for mange penge

Når én dårlig plan mislykkes, må man jo finde på en ny

Det er aldrig sjovt at skylde penge væk. Slet ikke, hvis der er tale om mange penge. Og slet, slet ikke, hvis der er tale om penge, man ikke har. 

Det fandt en mand, Robert Brandel, ud af på den hårde måde, da han efter Super Bowl skyldte intet mindre end $50,000 væk, hvilket svarer til omkring 330.000 danske kroner. 

Brandel havde tilmed angivet en hel del falske navner i sin Super Bowl Square med håbet om at tage det meste af gevinsten selv, hvilket kun resulterede i et endnu større tab. 

Og når én dårlig plan mislykkes, må man jo finde på en ny.

Derfor fik politiet politiet et opkald om en mand, der var bundet i en bil. Politiet fandt Brandel på en parkeringsplads i en Ford, hvor han havde et reb om sin hals, som var bundet fast til hovedstøtten, og hans hænder og fødder var bundet sammen med tape. Her fortæller Brandel politiet, at han havde hentet to mænd, der var involverede i Super Bowl Square, hvorefter de truede ham med en pistol, stjal $16,000 fra ham i kontanter og tvang ham til at køre rundt i bilen i to dage, før de efterlod ham på parkeringspladsen. 

Da politiet undersøgte historien nærmere, fandt de ud af, at den var falsk. Politiet blev især mistænkelige, eftersom Brandel fremstod nybarberet og meget rolig, da de fandt ham - på trods af, at det var på tredjedagen af hans kidnapning. 

"A normal person that's been abducted and has gone through something like that, their heart rate would be very high, they're worried, depressed, a lot of emotions that will be bubbling up," fortæller politiet.

Godt forsøgt, Brandel, men hvis du absolut vil fake en kidnapning, skal du nok forbedre dine skuespilsevner lidt! 

via GIPHY

ANNONCE

[Kilde: bbc]

Del

Seneste nyt

Annonce