Magasinet M!

Mand falder over 31 kilo kokain på stranden, som skyllede op efter orkanen Debby denne uge

Heftig last efter orkanen Debby.

Mens Florida’s beboere tålmodigt ventede på, hvilken ødelæggelse orkanen Debby ville bringe med sig i denne uge, viste det sig, at stormen havde lidt mere end bare regn og vind i sit repertoire. Ikke alene skulle man bekymre sig om oversvømmelser og strømafbrydelser, men Debby leverede også et uventet strandfund, som hurtigt blev det hotteste samtaleemne i The Sunshine State.

Samuel Briggs II, fungerende chefpatruljeagent for U.S. Border Patrol's Miami-sektor, kunne i en erklæring på X berette om den utrolige hændelse.

"Hurricane Debby blæste 25 pakker kokain (svarende til 31 kilo) op på en strand i Florida Keys," forklarede han. "En god samaritansk borger fandt stofferne og kontaktede myndighederne. U.S. Border Patrol beslaglagde stofferne, som har en gadeværdi på over 1 million dollars."

Det er ikke hver dag, at naturens kræfter bringer ulovlige substanser direkte til døren - eller rettere sagt, stranden. Billeder af bevismaterialet viser murstenslignende pakker indpakket i brunt papir, prydet med et rødt sommerfuglelignende logo. Man kunne næsten tro, at en narkokurer og en grafisk designer havde haft et lille samarbejde om emballagen.

Selvfølgelig, mens de fleste floridianere kæmpede med at sikre deres hjem og ejendele mod Debby's hærgen, fik denne uventede drejning mange til at trække på smilebåndet. Tanken om en orkan som narkotikasmugler fik hurtigt lokale medier til at spinde historier om Debby som den nyeste deltager i Floridas noget brogede historie med uventede hændelser.

Så mens orkanen Debby måske bragte en smule ødelæggelse med sig, bragte den også en uventet drejning, der vil blive husket længe i Floridas legendariske historie. Fra storme til stoffer - det er aldrig kedeligt i The Sunshine State.

ANNONCE
Del

Seneste nyt