M!

Mand fik fjernet sin testikel: Nu har han fået en kæmpe-erstatning på grund af gigantisk fejl

Dine testikler er måske mere værd, end du lige går og tror.

Mand fik fjernet sin testikel: Nu har han fået en kæmpe-erstatning på grund af gigantisk fejl

Hvis du nogensinde er blevet opereret, er du udmærket godt klar over, at lægen spørger dig 137 gange, hvilken side det er, du nu skal opereres i. Det gør han af en enkelt årsag. Det er nemlig ikke pissesmart, hvis han kommer til at operere/fjerne det forkerte.

Det har en 54-årig mand fra Pennsylvania måtte sande.

Steve Hanes gik i længere tid med en kronisk smerte i højre testikel. Og efter at have besøgt en læge, blev han anbefalet en operation, hvor testiklen ville blive fjernet. Steve takkede 'ja tak' til tilbuddet, men det skulle han nok aldrig have gjort. Det viste sig nemlig at gå galt. Rigtig galt.

Det skriver det amerikanske medie Penn Live.

Det lykkedes nemlig ikke lægen, Dr. Valley Spencer Long, at fjerne den rigtige testikel. Long fik i stedet fjernet den venstre og raske testikel, mens den højre og 'syge' testikel blev siddende. Det lod altså til, at Long ikke lige havde fået sat det påkrævede sorte kryds?

Som du nok allerede har gættet, var Hanes ikke helt tilfreds med udfaldet, hvilket fik ham til at sagsøge Dr. Long og J.C. Blair Memorial Hospital. Den sag er nu kommet til sin ende, og Steve har i omegnen af 6 millioner til gode hos det pågældende hospital.

Hanes advokat har udtalt, at Steve, efter hvad der skete, har opbygget en enorm frygt for flere operationer, og hvis den sidste testikel eventuelt skal fjernes, vil Steve være nødsaget til at modtage kemisk fremstillet testosteron resten af sine dage.

Så næste gang, du skal opereres, og lægen beder dig om at pege på det sted, der skal opereres, kan du passende smile og sætte et stort, sort, fedt kryds.

Del