Magasinet M!

Mand fik sin kæreste til at vække ham med et blowjob - men det gik frygtelig galt

Det her er uden tvivl en af de sjoveste og mest pinlige sexhistorier, vi har læst.Mand fik sin kæreste til at vække ham med et blowjob - men det gik frygtelig galt
Forhistorien

På hjemmesiden Reddit kan man ofte finde nogle meget underholdende historier fra brugerne, der kommer fra hele verden. Vi ved ikke, hvor vedkommende er fra, hvad han hedder eller hvor gammel han er, men vi ved, at hans brugernavn er L1FTED - og at han har en hylende morsom historie at fortælle.

Jeg havde i et stykke tid arbejdet på meget skæve tidspunkter og festet for meget, så alt i alt har min døgnrytme været helt fucked de sidste par måneder.

Min kæreste sover, som en normal person, var blevet lidt træt af, at vi var vågne på forskellige tider af døgnet, så hun var begyndt at vække mig, når hun mente, at jeg havde opbrugt min søvnkvote, hvilket blot resulterede i, at jeg vandrede rundt i huset som en zombie.

Vi fik os selvfølgelig en snak om tingene, og jeg sagde til hende - mest for sjov - at hvis hun virkelig ville vække mig, skulle hun prøve med et blowjob.  

ANNONCE
Mand fik sin kæreste til at vække ham med et blowjob - men det gik frygtelig galt
Den store dag

Jeg havde egentlig ikke regnet med noget, men i torsdags, mens jeg lå i en dyb søvn, kunne jeg pludselig - uden rigtig at være ved bevidtshed - mærke en smuk, varm følelse brede sig i mit skridt. Den spredte sig ud i hel kroppen, og jeg følte mig så tilfreds, så glad, så afslappet...

Lige til jeg blev vækket af et skrig i et meget højt toneleje. Et miks af vrede, gys og vantro, der manifesterede sig i ordene: 'WHAT THE FUCK!!!' 

 

ANNONCE
Mand fik sin kæreste til at vække ham med et blowjob - men det gik frygtelig galt
Sprinkleren

Næsten samtidig mærkede jeg mit ansigt blive tilsprøjtet af en varm, ukendt væske, mens en anden væske, der er lige en anelse varmere, sprøjter ned over det hele. Så vågnede jeg.

Det viste sig, at jeg i søvne havde pisset min kæreste i munden, hvorefter hun havde spyttet urinen i mit ansigt. Alt imens fortsatte min morgenstivert selvfølgelig med at sprøjte urin udover det hele.

Så i stedet forat vågne til en skøn orgasme, fyldte jeg min kærestes mund med så meget uring, at selv Bear Grylls ville rynke på næsen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt