Magasinet M!

Mand finder ud af, at han har onaneret på den forkerte måde hele livet

Hvordan det her kan lade sig gøre i en tid, hvor man bliver bombarderet med sex, hvor end man går, er os en gådeAt rykke den af, at polere gokkejernet og at rulle medisteren. Der er utallige slangs for at onanere, men uanset hvad man kalder det, så er regel nummer 1: Lær, hvordan du gør, før du giver dig i kast med det. Det kunne denne Reddit-bruger lære noget af, der forleden kom med en af de mest absurde historier, vi nogensinde har læst.

På det brugergenererede nyhedssite skriver han:

"Det her er et gigantisk fuck-up, som kommer til slå hele internettet i gulvet. Okay, så jeg er en 21-årig mand, som har onaneret på en rimelig mærkelig måde det meste af mit liv. Som I alle ved, hiver manden sig i skaftet - op og ned - indtil han når sit klimaks. Nå, men jeg voksede op i et meget åbent hjem, så det var svært for mig at finde tid og sted til at onanere. Jeg blev konstant forstyrret af mine søskende eller forældre, fordi de elskede at irritere mig helt grænseløst."

ANNONCE
Mand finder ud af, at han har onaneret på den forkerte måde hele livet

"Anyway, måden jeg gjorde det på, eftersom jeg ikke er omskåret, var at nive i min forhud - altså at jeg tog fat i det øverste af huden med to af mine fingre. På den måde kunne jeg få fantastiske orgasmer. Det fortsatte, til jeg var 18, hvilket betød, at jeg skulle flytte til en anden by for at studere på universitet. Som en førsteårsstuderende, der knap nok havde talt med en pige, var rus-ugen det fucking fedeste. Jeg var pisse stiv, og pigerne grindede op ad mig på natklubberne. Det var fantastisk. Og nu sidder du nok og undrer dig over, hvor fuck-up'et er. Her kommer det.

En af aftenerne besluttede en af pigerne sig for at tage mig med hjem. Vi snavede lidt i bussen, og da vi ankom til hende værelse, flåede vi tøjet af hinanden, og jeg var klar til at ende mit liv som jomfru. Jeg kunne bogstaveligt talt mærke suset af eufori gennem mine blodårer. Men da jeg forsøgte at stikke pikken ind i hende, gjorde det helt VANVITTIGT ondt.

Jeg vidste ikke, hvad det var, så jeg prøvede endnu engang, men igen var smerten enorm. Jeg fik slap diller med det samme efter det, og jeg tog "the walk of shame" hjem til mit eget værelse. Her kom jeg i tanke om, at min forhud aldrig havde været blevet trukket tilbage. Og jeg mener aldrig. Så mit pikhoved var helt sindssygt følsomt. Jeg kunne knap nok lade vand røre ved det."

ANNONCE
Mand finder ud af, at han har onaneret på den forkerte måde hele livet

"Det tog tre fucking år at fjerne over-følsomheden. Alligevel onanerer jeg stadig ved at nive mig i forhuden; jeg kan ikke komme ved at trække det frem og tilbage, op og ned. Jeg har ikke set porno de sidste tre uger, fordi jeg har hørt, at det vil hjælpe mig til at komme under sex. Så nu skal jeg bare lige vente på, at jeg rent faktisk har sex, for at finde ud af, om det passer"

Du har lige reddet vores dag, champ! For det må være en af de bedste historier ever, men også en historie, der måske rejser flere spørgsmål end svar. For som en anden Reddit-bruger så smukt spørger:

"Så det du siger er, at du gennem de sidste 18 år aldrig har vasket dig under forhuden?"

ANNONCE
Del

Seneste nyt