Magasinet M!

Mand fortæller, hvordan det er at have en penis på 2,5 centimeter

Det er ikke størrelsen, men gørelsen. Sådan vil det lyde, hvis du spørger de fleste kvinder. Men når ens penis er så lille, at man knap nok kan se den, er det ikke fedt. Det kan denne mand skrive under påMand fortæller, hvordan det er at have en penis på 2,5 centimeter

Jo! Størrelsen betyder noget. I hvert fald hvis kvinder skal vælge imellem en mand med en 15 cm lang javertus og en på 2,5 cm. Sidstnævnte tal er nemlig længden på Steve Bakers penis. En længde, der har ødelagt en hel masse for ham gennem tiden.

Baker (ikke hans rigtige navn, red.) har først for nyligt opdaget, at det rent faktisk er et normalt problem, og har gennem tiden går rundt i den tro, at han var den eneste, hvis penis var så lille. Det er nemlig en sygdom, der bliver kaldt for hypospadias og rammer ca. hver 125. mand.

Sygdommen er en medfødt defekt, som gør, at ens penis er misdannet. 

Til online-mediet MailOnline fortæller Steve:

"Det var en stor lettelse, da jeg fandt ud af, at jeg ikke var den eneste, der led af sygdommen. Nogen skulle have fortalt mig, hvad der var galt med mig, for så kunne mit liv have været blevet meget anderledes. Både mine forældre og lægerne burde have set det, men de må have været så flove over det, at de ikke sagde noget." 

Steve kunne ikke klæde sig af foran andre folk, og når han får erektion, er penissen ikke længere end 9-10 centimeter, ligesom omkredsen er meget mindre end på en normal penis.

ANNONCE

I 1976 tog Steve til lægen, men i stedet for at diagnosticere ham med hypospadias, besluttede lægen sig for at omskære Steve.

"Havde jeg vidst, at jeg led af hypospadias, havde jeg ikke bevæget mig i nærheden af den her doktor. Jeg har ingen idé om, hvorfor han omskar mig, og det faldt mig aldrig ind at brokke mig over det. Der var alt for pinligt. Jeg blev bare nødt til at leve med det," siger han.

Yderligere fortæller Steve, at det har haft en negativ effekt på hans sexliv, selvom sex-drivet er der som ved alle andre mænd.

"Det tager mig 30-45 minutter om at komme. Det er ikke et godt grundlag for et parforhold," siger han.

Alligevel endte det med, at Steve blev gift, selvom han senere er blevet skilt igen og stadigvæk leder efter en at dele sit liv med.

Hør mere om sygdommen i videoen længere oppe

ANNONCE
Del

Seneste nyt