Magasinet M!

Mand fra Sjælland sviner mænd fra Jylland - er der noget om snakken?

Et spørgsmål på "Hvad synes?" fik i ugens løb en mand fra København til tasterne. Han har tydeligvist ikke et alt for godt forhold til de jyske mænd.

Mand fra Sjælland sviner mænd fra Jylland - er der noget om snakken?

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt for både drenge og piger at spørge det modsatte køn om alt mellem himmel og jord. 

En kvinde fra København synes selv, at hun stod i lidt af en gråzone, da hun havde sat sig for at score en mand fra Jylland. Hun spurgte om gode råd fra andre jyske mænd, men det afholdt ikke en københavnsk gut fra tasterne

Han starter ud med at give hende dette svar:

"Jyder er ikke rumvæsener, er der en der siger. Herover slår vi ikke søm i brædder på diskoteker. Vi går ikke til TV2 og Thomas Helmig koncerter. Vi siger ikke idiotiske ting som: Det er ren parfume. Bedre end syv minus en. Vi ville ikke sige om Esbjerg hvor der stinker af fisk: det lugter af penge. 

Vi ville ikke være nærige og prutte om prisen på varer i Elgiganten som om vi er på kræmmermarkeder. Vores underholdning kommer ikke fra Finn og Jacob og Nils Hausgaard. Vi fabler ikke altid om Vesterhavet og den jyske natur og vi har aldrig haft pinligheder som Ib Grønbech og L Ron Harald."

Efter dette havde han stadig flere ting på hjertet og valgte derfor at uddybe sin frustration i den næste besked der lød sådan: 

"Jeg ville passe på med at date jyske mænd. De er ofte nærige, prutter om prisen på helt ny elektronik som om de er på et kræmmermarked, de kan ikke grine af dem selv og er snusfornuftige sindige og hellige som kun jyske mænd kan være det.

Du risikerer også at han en dag vil hjem til den lille jyske landsby han kommer fra og at han så vil have dig med. Og jyder vil ikke København. Når de flytter herover er det til Nørrebro, hvor der er den største koncentration af jyder. De flytter sammen med andre jyder og undgår os københavnere.

De har været så flabede at omdøbe Sankt Hans Torv til Thomas Helmigs plads. De kan lide lort som Thomas Helmig og TV2 og Nils Hausgaard og alt hvad der er jysk.

En dag vil de hjem igen fordi de savner grønne områder og at kunne ånde. De savner det mørke Jylland hvor alt lukker kl 4 om eftermiddagen og der kører rutebiler en gang om dagen. Hvor byer består af én benzintank, en Brugsen og et medborger hus."

Du kan deltage i debatten her

Han vil dog også lige påpege, at han faktisk ved, hvad han taler om, da han til sidst slutter af med at skrive dette:

"... Og jeg vil skide på at I synes jeg er en idiot. Jeg har mødt nok jyder der er præcis så irriterende til at jeg ved hvad jeg taler om."

En kvinde vælger at svare på hans frustration med dette svar:

"Hvad er det for en generalisering? Tror du ikke at vi jyder får hate nok i forvejen? Vi er udmærket godt klar over hvilke fordomme, sjællændere har om os jyder, men det er bare ikke sandt."

Det preller af på vores frustrede mand, der til sidst kommer med dette svar:

"Jeg har mødt jyder der lever op til de fordomme. Mændene er nærige og har ingen humor når det kommer til hvor de kommer fra. Kvinderne kan godt være søde nok. Men ikke dem der bor i Århus. De er nøjagtig ligesom kvinderne i København."

Er du enig? Deltag i debatten her

Hvad mener du om emnet? Er der virkelig så stor forskel på mænd fra Sjælland og mænd fra Jylland? Har du selv nogle erfaringer du har lyst til at dele med resten af læserne? Så gå ind på debatten her og del din historie med de andre. 

Har du et spørgsmål?

Er det noget du gerne vil vide eller spørge pigerne om? Så kan du selv fyre det afsted i deres retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. Skyd løs!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce