Magasinet M!

Mand frier med en tatovering på sin røv

Går du også og fifler med, hvordan du laver det perfekte frieri? Få inspiration her

Vi lever i en tid, hvor vi hele tiden konkurrerer om at have et sjovere, bedre og smukkere liv end alle andre - på de sociale medier. Så istedet for at poste billeder fra Ystad Saltsjöbad eller fra Dubai, hvor du skød nytåret ind, så er det på tide at tænke ud af boksen, og være en smule mere kreativ. Præcis ligesom Dustin Marshall, som har formået at lave det mest personlige frieri, som vi nogensinde har hørt om. Han har nemlig fået en tatovering af en kat - på sin røv. 

Dustins kæreste, Lindsey, havde flere gange hentydet til, at hun gerne ville have ham til at fri, og derfor besluttede han sig for at gøre det på en måde, som hu bestemt ikke ville forvente. Og, det må man sige han gjorde. Dustin har fået en tatovering, som er et billede af deres fælles kat, Pinky. På tatoveringen står der "Will you marry meow?".

Måske du sidder og tænker, jamen, hvordan tager man lige bukserne af, beder kæresten om at kigge dig i røven, og frier til hende?

Dustin fortæller:

"For at afsløre min balle-tatoveringen måtte jeg med vilje, sørge for, at jeg fik seven-balled i pool, i min nabos baghave. Som alle ved, så ryger bukserne jo, hvis man får seven-balled i pool, og det var meget svært for dem omkring at tro på, for jeg er rimelig god til at spille pool. Så, I kan forestille jer nogle forargede ansigter, allerede inden frieriet. Men, ned kom bukserne og Lindsey, kom tættere på for at læse, hvad der stod på tatoveringen. Det gav min kammerat god tid til at finde ringen, som han havde gemt for mig, og den gav jeg hende så, da hun var færdig med at læse fra min balle". 

Ovenpå dette romantiske balle-frieri græd Lindsey af glæde, og sagde selvfølgelig ja. 

Hvordan skal vi nogensinde kunne overgå det, Dustin?

ANNONCE
LADbible - Mand frier med en tatovering på sin røv LADbible
LADbible - Mand frier med en tatovering på sin røv LADbible
Del

Seneste nyt