Magasinet M!

Mand har efter sigende overlevet en måned på sin egen urin, efter bjørneangreb

Klar til en af internettets seneste røverhistorier?

Nogle historier, er for vilde til at være sande... 

Den kategori, falder denne historie i - den er godt nok gået viralt, og har blandt andet været bragt i de engelske medier Daily Mail og The Sun, så lad os give den et skud. 

Historien går på en mand, der efter sigende, blev smadret til til næsten livløshed, af en stor brun bjørn, der angreb ham midt i den store siberiske ødemark. 

Bjørnen spiste ikke manden på stedet, men valgte i stedet at trække ham med tilbage til sin hule, hvor han lå helt ødelagt - og fanget. 

ANNONCE
Mand har efter sigende overlevet en måned på sin egen urin, efter bjørneangreb

Manden, der kun kendes som Alexander, fortæller at bjørnen var ved at gøre klar til at gå i hi, og derfor så ham som en næringsrig snack.

Da han endte i hulen, var han så seriøst skadet af bjørnens angreb, at han ikke var i stand til at gå - eller undslippe på andre måder. For at holde sig i live, valgte han at drikke sin egen urin, i en måneds tid. 

Det var kun fordi, at jagthunde i området, fik sniffet sig frem til et menneske i bjørnens hule, at han slap derfra i levende tilstand. 

Levende er dog et bredt udtryk, for jægerne der fandt ham, fik trukket en mand ud, der praktisk talt lignede en mumie. 

De lokale læger, har ikke været i stand til at forklare, hvordan Alexander på nogen måde, kunne overleve de skader, han havde pådraget sig, og skaderne var voldsomme: Huden i områderne, hvor bjørnen havde flået ham, var grålig og i forrådnelse, og da hospitalet diagnosticerede ham, fandt de også ud af, at han havde brækket rygsøjlen under bjørneangrebet. 

Videoen, der lige nu er blevet offentliggjort, taler da også for sig selv. 

Shit, hvor ser det frygteligt ud. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt