Magasinet M!

Mand i Thailand blev bidt i klunkerne af en 3,5 meter lang pyton, mens han sad på toilet

Værste mareridt?

I en historie, der vil få mænd over hele verden til at få koldsved på panden, har en thailandsk mand haft en oplevelse, der er enhver mands værste mareridt.

Thanat Tangtewanon delte for nylig sin skrækindjagende oplevelse på de sociale medier, hvor han afslørede, at hans stille stund på toilettet blev forvandlet til en kamp for livet – og for hans klunker.

Hvad der skulle have været et almindeligt morgenbesøg på toilettet blev til et blodigt opgør mellem mand og python. Endnu en stille og rolig thailandsk formiddag blev pludselig afbrudt af et smertefuldt møde, som Thanat aldrig havde forestillet sig i sine vildeste drømme. 

"Jeg følte en skarp smerte i mine testikler," forklarede Thanat, som hurtigt indså, at der var noget mere end bare et træk i toilettet. I ren panik rakte han ned for at finde kilden til smerten, og til sin store rædsel greb han fat i en pytonslange, der havde fordybet sine tænder i hans ædlere dele.

"Jeg sprang op og rev den af med det samme. På det tidspunkt mærkede jeg ikke smerten så meget som chokket. Jeg holdt slangens hals stramt og forsøgte at trække den ud af toilettet, men den var utrolig stærk og nægtede at give slip."

Som en sand kriger greb Thanat den nærmeste våben, han kunne finde – en toiletbørste. Han gik i gang med at banke slangen, mens han svingede børsten med en sådan ildhu, at enhver, der havde overværet scenen, uden tvivl ville have jublet. I kampens hede slog han også sig selv et par gange, men når det drejer sig om at forsvare sine klunker, er der ingen mand, der ville dømme ham for det.

Efter en intens kamp lykkedes det endelig Thanat at få slangen til at give slip, og han kunne trække dens tænder ud af sine klunker. Med slangen besejret og sit ære i behold, kaldte han på sikkerhedspersonalet for at få fjernet den 12-fod lange ubudne gæst, der nu lå livløs på badeværelsesgulvet.

"Jeg er okay nu, og hvis du undrer dig, så har mine klunker det fint," forsikrede Thanat sine bekymrede følgere. "Det viste sig at være en ikke-giftig pyton, men jeg fik testet mit blod i går, og alt så godt ud. Jeg skal dog have taget en ny prøve i dag, bare for at være sikker."

Monsunregnen i Thailand har en tendens til at tvinge skabninger ud af deres skjulesteder, og de thailandske myndigheder advarer om, at man skal være særligt opmærksom på slanger i bevægelse i regnsæsonen. Men efter denne episode er det nok mere passende at advare mænd om at tjekke toilettet grundigt, inden de sætter sig ned – for man ved aldrig, hvornår en pyton måske ligger på lur, klar til at give et bid i klunkerne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt