Magasinet M!

Mand køber gammelt opbevaringsrum til 3k og finder 50 millioner i et pengeskab

Storage Wars, når kameraerne ikke er tændt!

Du har sikkert på et eller andet tidspunkt set serien, Storage Wars.

Hvis ikke, så går præmissen i al sin enkelthed ud på, at forskellige mennesker møder op til en auktion, hvor man sætter gamle opbevaringsrum til salg. Rum, som måske er blevet forladt eller mangler flere måneders betaling.

Og her har en række 'karismatiske' personer mulighed for at byde på dem - og måske være heldig at tjene mere, end hvad de brugte på rummet!

Men en person, som ikke var en af de kendte i showet, havde faktisk købt et rum til 3000 kroner, som ikke blev vist på tv.

På et tidspunkt bliver auktionsværten, Dan Dobson, mødt af en kvinde, som lige ville fortælle, at hendes mand havde købt et opbevaringsrum af ham.

Og at der gemte sig et pengeskab.

OG i pengeskabet fandt de så lige 50 millioner kroner.

Kolde kontanter. 

Holy fuck!

Dobson fortæller om hændelsen herunder - hvor heldig har man lov at være?

Det store spørgsmål er så, hvad der i alverden er sket med ejeren af rummet - siden man er nødt til at sige farvel til så mange kontanter - fængsel? Sorte penge?

Kort efter blev kvinden dog kontaktet af en advokat, som skulle repræsentere de personer, som oprindeligt ejede rummet. Hun tilbød 4 millioner kroner i findeløn, men det blev afvist - det forlyder dog, at de blev enige om en findeløn på 8 millioner kroner.

Det er stadig mange penge!

ANNONCE
Del

Seneste nyt