Magasinet M!

Mand nægtede at hjælpe til i huset på kvindernes kampdag: Det skulle han aldrig have gjort

Det her er brutalt!

Mand nægtede at hjælpe til i huset på kvindernes kampdag: Det skulle han aldrig have gjort

Her er en opfordring til jer fyre: Det kan godt være, at det er dødssygt at gøre rent og tage opvasken derhjemme. Og når du alligevel bor sammen med din kæreste, hvorfor så ikke bare overlade det til hende? Men når du læser historien her, kommer du sikkert på andre tanker. For det her er skrækeksemplet på, hvad der kan ske, hvis du nægter at hjælpe til i huset.

En rumænsk kvinde blev nemlig så træt af sin mand, da han ikke gav hende blomster på Kvindernes Internationale Kampdag og herefter ikke gad at hjælpe til med de huslige pligter, at hun rev hans venstre testikel af med de bare næver.

Det skriver engelske Daily Mail.

39-årige Ionel Popa fra Vaslui Country i den nordøstlige del af landet blev hastet til hospitalet med skridtet sprættet op, efter hans kone, 40-årige Marinela Benea, var gået amok i en blodrus.

Det uhyrlige overfald skete efter et skænderi, hvor Marinela efterfølgende havde grebet sin mands testikel og bare trukket til. Og det førte altså til, at Ionels hud blev revet fra hinanden, og at den venstre testikel bare hang og dinglede løst.

ANNONCE

Han var efterfølgende nødt til at blive opereret for at minimere skaderne og er nu i stabil tilstand. Efter overfaldet var Marinela en overrasket, men fattet kvinde. Hun fortalte, at hun ikke var klar over, hvor stærk hun var, men at manden havde fortjent det.

"Ionel havde fået en flaske vin for en dags arbejde i stedet for løn og var kommet fuld hjem. Når han bliver fuld, ændrer han sig. Hele aftenen lod han mig passe vores ildsted, fordi han frøs. En ting, jeg gjorde uden videre brok, for at undgå et skænderi," siger hun ifølge Daily Mail.

Hun fortsætter:

"Om morgenen trak jeg gardinerne fra og bad ham om at stå op og arbejde eller i det mindste hjælpe til i huset. Men han råbte bare, at jeg ikke skulle give ham ordrer. Jeg fortalte ham, at han ikke var nogen særlig vigtig person og greb om hans testikler. Det var ikke min skyld, at han trak sig væk, og det var der, at det skete."

Marinela tænkte herefter, at hun kunne løse skaderne med noget is, men han insisterede på at ringe efter en ambulance.

"Han var pænt irriteret," siger hun.

Parret har været sammen i 15 år og har en 15-årig søn. Paramediciner Aurora Popa siger:

"Manden havde et åbent kødsår i skridtet. Han fortalte os, at hans kone havde overfaldet ham, fordi han ikke havde givet hende blomster på Kvindernes Internationale Kampdag."

Overfaldet bliver i øjeblikket efterforsket af politiet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE