Magasinet M!

Mand sigtet for vold efter en prut udløste et slagsmål i en taxi

Dødsprutten?

Kender du de øjeblikke, hvor man bare får trukket lirekassen op i sådan en grad, at du kan udblæse den ondeste æggeprut nogensinde?

Det kan være en harpun på lydfronten eller en sbd (silent, but deadly) - uanset hvad, så kan den gøre situationen sjov, akavet, eller måske endda voldelig.

Sådan var det i England, da en sag er kommet frem i søgelyset, som skete sidste år.

En mand var blevet hentet af sin Uber og valgte lige at lette trykket fra det brune punktum - den var åbenbart så voldsom, at chaufføren måtte protesterer og sige, at passagereren skulle holde op eller forlade bilen med det samme.

Det ville han ikke finde sig i og begyndte at gå til angreb på chaufføren og truede ham med tæsk - han fik lige snittet chaufføren med et slag, som efterfølgende svarede igen med en knytnæve, der fik passageren i gulvet.

En anden passager, som måske var vedkommendes date, fik ham overtalt til at forlade stedet, så der ikke skete yderligere.

Politiet fangede ham senere på aftenen med et snit på underlæben og kunne selvfølgelig spotte den upassende passager ud fra den flade, han fik af chaufføren.

Så dagens lektie?

Hold dine prutter udenfor bilen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce