Magasinet M!

Mand skyder sig selv i hovedet ved et uheld - overlever på mirakuløs vis

ADVARSEL: Ikke for sarte sjæle

Hvorfor? HVORFOR? Hvorfor er der absolut nogle mennesker, der er så dumme, at de tager en virkelig pistol for at være et stykke legetøj? Vi forstår det ikke, men fyren her er en af disse ekstremt dumdristige personer. Og han er heldig. Meget heldig. For det kunne være endt katastrofalt at han ikke havde sikret sig at magasinet var tomt, da han legede med sin (eller sine forældres?) gun.

ANNONCE

I videoen uploadet på Live Leak ser man den unge gut sidde med en pistol, mens et kamera optager sekvensen. Smilende peger han den mod sit hoved og trykker på aftrækkeren. Først siger det 'klik' - dernæst 'BANG'. Projektilet rammer ham i hovedet, men utroligt nok overlever han den uheldige hændelse, som du kan se på billedet herunder.

ANNONCE
YouTube - Mand skyder sig selv i hovedet ved et uheld - overlever på mirakuløs vis YouTube

Mon ikke han har lært sin lektie?

Videoen ovenover er egentlig fra sidste år, men er netop gået viralt igen. Det vides ikke, hvor den er optaget, men mon ikke det er i USA? Ifølge Unilad døde 265 børn i USA i 2015, efter at en pistol var gået af ved et uheld. Så man kan undre sig over, at de har så liberal en våbenpolitik "over there". Men det lærer vi nok alligevel aldrig at forstå.

ANNONCE
Del

Seneste nyt