Magasinet M!

Mand tester: Kan man få restauranten til at betale sin mad, hvis man lader som om, man er blevet brændt af?

Challenge accepted!

Valentinsdag er ovre for denne gang, og der er (heldigvis) et helt år til, at modpolerne endnu en gang tydeliggøres: Dem, som elsker valentinsdag, og dem som ikke gør.

Hvis du hører til sidstnævnte, er du sikkert fuldstændig ligeglad med, hvad du selv laver på denne dag, og endnu mere ligeglad med, hvad andre laver. Alligevel bringer vi dig her en historie om, hvad Stephen Bronser lavede på valentinsdag. Han var nemlig hverken selverklæret lykkeligt forelsket eller sørgelig single, men derimod forsøgsperson i sit eget lille eksperiment. 

Eksperimentet startede torsdag, da Bonser spurgte sine følgere på Twitter, hvad de troede, der ville ske, hvis han fik et bord til to på et Steakhouse på valentinsdag og efterfølgende lod som om, han var blevet brændt af. 

 
ANNONCE

Bonser synes dog ikke, det blot skulle være et forestillet scenarie - og derfor tog han afsted for at udføre eksperimentet. 

ANNONCE

Derefter var det bare at smøre tykt på, så tjenerne rent faktisk troede, at han sad og ventede på that special someone. 

Som i Bosners tilfælde vist mest af alt var en gratis bøf. 

ANNONCE

Mission accomplished!

Hvis du undrede dig over, hvorvidt det giver pote at se sørgelig og ensom ud på valentinsdag, så har du her svaret: Det virker!

I hvert fald i USA, hvor "højtiden" selvsagt også tages lidt mere seriøst end her.

Så længe det varer..

Bonser har efterfølgende fortalt, at hans søster havde sagt, at hun ville betale for hans måltid, hvis restauranten ikke gjorde, så som Bonser selv ræsonnerede sig frem til, kunne han ikke tabe: Han fik et gratis måltid mad uanset hvad. 

Så hvis du absolut vil fejre Valentinsdag, så gør som Bonser: Med gratis mad. 

Og ellers kan du jo teste, om "lad-som-om-du-er-blevet-brændt-af"-finten også virker på andre dage? Jeg forestiller mig, at et lille "og det er endda min fødselsdag" udbrud vil højne chancerne!  

via GIPHY

ANNONCE

[Kilde: The Washington Post]

Del

Seneste nyt

Annonce