Magasinet M!

Mand tog pige med hjem fra byen: Det, han vågnede op til, er IKKE for sarte sjæle

Du kender det. Du tager en pige med hjem fra byen, og da du vågner næste dag, er hun væk. Men manden her havde aldrig i sit liv drømt om, at morgenen skulle starte sådan her

Alle har prøvet at starte en dag dårligt ud. Du kommer til at vælte morgenkaffen ud over dig selv, du finder ud af, at du ikke har flere rene underbukser, og da du kommer ned til din cykel, er den piftet. Men situationer som disse er vand i forhold til det, du nu skal til at læse.

En bruger på Reddit har nemlig fortalt en af de værste og ulækreste historier, vi nogensinde har hørt.

Da han var på sit andet år i universitetet tog han til en vens fødselsdagsfest, hvor det lykkedes ham at score. Han tog pigen med tilbage til sin hus. De knaldede og faldt herefter begge i søvn på grund af alt for meget alkohol.

Midt om natten vågnede vores helt så. Han havde en sjov følelse af, at hans ben var en smule vådt. Først troede han, at han havde pisset i sengen, og gik ud på badeværelset for at undersøge situationen nærmere. Det, han fandt, var et levende mareridt, der vil hjemsøge ham resten af livet.

Hele hans højre ben var smurt ind i lort - fra taljen og ned til knæet. Han panikkede selvfølgelig og tjekkede, om det også var imellem hans baller. Til hans store lettelse var der ingen dingleribs at finde der.

ANNONCE
Mand tog pige med hjem fra byen: Det, han vågnede op til, er IKKE for sarte sjæle
ANNONCE

Han besluttede, at næste skridt skulle være at vaske lortet af sig (rationelt nok). Han hoppede i bad og prøvede at finde ud af, hvordan han skulle håndtere hele denne lorte-situation. Men som vi alle ved, er det svært at tænke klart, når man er fuld, så i stedet besluttede han sig for, at han ville finde på noget dagen efter, når alkoholen ikke længere var så massivt til stede i blodet. Herefter crashede han i sin roommates tomme seng.

Da han vågnede, kom den forfærdelige hændelse straks tilbage til ham. Han skyndte sig ovenpå og åbnede døren til sit værelse.

Sådan beskriver han det syn, der mødte ham:

"Det er umuligt at beskrive, hvilken stank jeg blev mødt af. Jeg blev ramt af en lugt så kraftfuld, at jeg tog et skridt tilbage - lidt ligesom når du åbner en ovn, og dampen siver op i ansigtet på en. Da jeg kom til mig selv igen, stak jeg hovedet ind i værelset. Det var et blodbad. Et rent blodbad."

Herefter skreg han på sin roommate, som skyndte sig ind på værelset og så diarré-fadæsen. De begyndte begge at skraldgrine og var helt fra den i et øjeblik. Det var først, da de så det lortebefængte håndklæde i midten af det hele, at det gik op for dem, hvad der var sket.

ANNONCE
Mand tog pige med hjem fra byen: Det, han vågnede op til, er IKKE for sarte sjæle
ANNONCE

Pigen havde tydeligvis fået for meget at drikke aftenen før og havde "lettet sig" i søvne. Ud over hele den stakkels fyrs seng. På et tidspunkt var hun vågnet - sikkert komplet skræmt af det, der var sket - og var løbet fra hele miseren, før nogen nåede at opdage det.

Efter grineflippet var ovre, var Reddit-brugeren nødt til at gøre rent efter hende.

Han forklarer:

"Jeg kravlede over min madras, hvor det var pletfrit, for at lugte til det sted, hvor hovedpersonen havde ligget. Noget sagde mig, at madrassen også var gennemblødt. Løsningen? En brødkniv. Jeg brugte en god halv time på manisk at save mig igennem madrassen for at fjerne inder-materialet og den gennemblødte halvdel, før jeg vendte madrassen. Så god som ny."

Heldigvis for alle brugte manden mere end en brødkniv og fik en industri-damprenser til at sikre, at stanken var væk.

Men hold da kæft, hvor kan man kalde det for en lortedag.

ANNONCE
Mand tog pige med hjem fra byen: Det, han vågnede op til, er IKKE for sarte sjæle
ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt