Magasinet M!

Mand ville tage en selfie: Endte i stedet med millionregning

Verdens dyreste og dummeste forsøg på at tage en selfie. Mere er der ikke at sige om det, efter en mand forsøgte at få et noget vovet billede af sig selv. Det endte med at koste ham 1 million kroner og en foreløbig titel som årets klovn.

Mand ville tage en selfie: Endte i stedet med millionregning

Selfien - en narcissistisk trend, som er in overalt. Ved bryllupper, fodboldkampe, ja, sågar begravelser finder folk gladeligt telefonen frem for at knipse et billede af dem selv. Men en mand fra San Diego har for nyligt måtte sande, at det ikke er en god idé med et selvportræt i alle situationer.

Det beretter den lokale TV-station, KGTV, om.

Da Todd Fassler fandt en klapperslange i noget småkrat, ville han samle den op og udødeliggøre episoden. I stedet valgte slangen at bide ham.

Fassler blev hastet til hospitalet, hvor han kom under behandling for det dødbringende bid.

ANNONCE

Og man kan roligt sige, at det blev en dyr fornøjelse. Godt nok fik lægerne Fassler på højkant igen, men det fem dage lange hospitalsophold endte med at koste over $150,000, hvilket svarer til mere end en million danske kroner. Heraf var mere end halvdelen for den medicin, Fassler skulle have efter slangebiddet.

ANNONCE

Og ja, godt nok er det helt vanvittigt og svært for os danskere at forstå, at det kan koste så meget at blive indlagt, men i stedet for at give amerikanernes sundhedssystem skylden, vælger vi altså - ene og alene - at lægge den ved Fassler. Come on, Todd. Det er simpelthen for dumt.

Men det ser ikke ud som om, at han har lært noget af episoden. For efter han var kommet på højkant igen, uploadede Fassler en video på de sociale medier, hvor han satte en klapperslange fri med de bare næver.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce