Magasinet M!

Mandekogebogen: Nyt opskriftsunivers for madglade gastrofolk

Opskrifter, guides, tricks og rigelige mængder foodporn!

2018 blev året, hvor vi lancerede vores nye sideprojekt Mandekogebogen.dk, som er et nyt madunivers for alle.

“Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret.”

@Rallekj - Mandekogebogen: Nyt opskriftsunivers for madglade gastrofolk @Rallekj

Uden de helt store armbevægelser er projektet et forsøg på at ramme et punkt, hvor alle kan være med - hvorvidt man ønsker at opgradere sine evner til nye gourmethøjder, eller bare ønsker at optimere sit toast-game.

Der er højt til loftet, og tanken bag projektet er at opbygge et fællesskab, hvor man uden de helt store dikkedarer kan lære lidt ny viden om den gastronomiske front. Konceptet tager afsæt i min personlige passion for madlavningen og det afspejles også i opskrifterne - de er afprøvet på egen hånd, og med blod, sved, tårer og lidt afbrændte spidser i skægget har jeg forsøgt at fjerne de værste fodfejl i køkkenet og gjort det nemmere at bringe god madlavning ind i køkkenet!

Med en reol tætpakket af kogebøger fra alle perioder og kokke gennem tiden er projektet et forsøg på at ramme en bred palet af forskellige opskrifter, som kan guide dig i gennem alt fra ugens hverdagsmåltider til de mere tidskrævende, gastronomiske oplevelser.

Kogebogen vil fra sin opstart og langt ude i fremtiden tilbydende løbende sparring på mad i alle afskygninger til aftensmad, morgenmad, frokost, fest og hverdag – alt fra en pizzakage med tre lag af pizzabunde med forskelligt fyld til en selvforsynende tilgang til, hvordan man udnytter syltede, grønne jordbær til sin fermenteringskælder.

Mandemad er, trods navnet, nemlig ikke en isoleret henvendelse til blot den mandlige gruppe af samfundet – tværtimod. Kvinder får mindst lige så meget ud af opskrifterne, og trods fordommene i kønsdebatten, har mange kvinder også bare lyst til en fedtet burger og en iskold øl efter fyraften.

Hvis du mangler inspiration til god madlavning, skarpe tricks i køkkenet eller anbefalinger til køkkengrej og spisesteder - så kig med på Mandekogebogen.dk.

 

Hold dig opdateret på de nyeste opskrifter herunder, og følg med på sidelinjen på Rallekj.

Happy cooking!

> Mandekogebogen er helt ny. Like os på Facebook eller følg os på Instagram, for at få alle vores lækre opskrifter og nyheder i dit feed. Din support betyder alt! :)

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE