Magasinet M!

Mandelisten: Her er 10 ting, du gerne skulle have gjort allerede nu

Vi kender dem nok allesammen, men har vi gjort det endnu?

1. Lært at bakke med en trailer

Der er to slags mænd her i verden: Dem, der har bestået den ultimative manddomsprøve, og dem, der må forsøge at forklare farmand, hvorfor der er en kæmpe bule bag på hans spritnye Toyota Avensis?

2. Smidt dit billede af Manhattans skyline i skraldespanden

Sirlige, sort/hvide, indrammede billeder af New York er naturens måde at fortælle piger, at de skal skynde sig væk. Hvis du vil se på skyskrabere i New York, så tag til New York og drop det forbande billede på drengeværelsets slidte vægge. Det er alligevel efterhånden billigere at tage til New York end at tage DSB fra den ene af landet til den anden.

3. Indset, at det ikke længere er juni 1992

Vi ved godt, at du sikkert ikke var født, da vi vandt EM i fodbold, men vær nu helt ærlig - du regner alligevel altid med, at Danmark vinder, på trods af, at en af vores bedste såkaldte angribere hedder Nicklas Bendtner?

4. Fået en sexskade

Altså en rigtig sexskade. Sådan én, selv sygeplejersken på akutmodtagelsen bliver imponeret over, når hun beder dig om at tage bukserne af og lægge dig forsigtigt op på briksen. Det er ikke nok bare at troppe op med gonoré eller en flækket overlæbe, fordi du igen har klappet en eller anden vilkårlig rockertøs i røven nede på bodegaen.

ANNONCE
Mandelisten: Her er 10 ting, du gerne skulle have gjort allerede nu
5. Serveret en tre-retters for en pigeOg nej - Chili Cheese Tops + Hawaii-pizza + Cult Shaker tæller ikke.
6. Blæst alt for mange penge af på en byturLet's face it - man har bare ikke levet, før man har fået et vredt telefonopkald mandag morgen fra sin bankrådgiver, der egentlig godt kunne tænke sig at vide, hvorfor man har overtrukket sin konto med i alt 11.738 kroner på noget, der hedder henholdsvis Fiskerbodegaen og Club Exotic?
ANNONCE
Mandelisten: Her er 10 ting, du gerne skulle have gjort allerede nu
7. Blevet for gammel til nogetSåsom at sige 'yolo', 'swag' eller 'ti Jägerbombs, tak!'
8. Boykottet et eller andetSom for eksempel dengang, hvor du boykottede Jensens Bøfhus i tre uger, fordi de var nogle arrogante røvhuller. At det så var, fordi du fik skideballe for at stjæle af softice-buffeten, kan vel være ligemeget, ikke?

9. Repareret noget elektronisk

Allerhelst en eller anden form for hård hvidevare, en mellemstor personbil eller din mors stuelampe. Men hey, at sætte et HDMI-stik i den rigtige udgang bag på din PlayStation er vel også en slags sejr?

10. Scoret en pige udelukkende på grund af hendes personlighed

... og tudet som en 12-årig tøs til en Justin Bieber-koncert, når hun skrider på grund af din? altså personlighed.

ANNONCE
Mandelisten: Her er 10 ting, du gerne skulle have gjort allerede nu
Del

Seneste nyt

ANNONCE