Magasinet M!

Manden bag 'Gangnam Style' går danse-amok i nyt megahit

Den koreanske entertainer Psy er tilbage. Jeps. Den er god nok. Men bare rolig - han har et nyt hit klar, så vi plager jer ikke med 'Gangnam Style'. Se og hør hans nye, mærkelige hit her.

Manden bag 'Gangnam Style' går danse-amok i nyt megahit

Syyyyygt! Så er Psy tilbage. I ved, ham den koreanske dansespirrevip, der hopper rundt som en blanding mellem en balletdanser og wrestler på ritalin, mens han synger 'Gangnam Style'. Men bare rolig. Denne gang er det dog (heldigvis) ikke 'Gangnam Style', han blæser vores øregange ud eller ødelægger vores øjne med. Han har nemlig lavet et nyt og bizart nummer, som meget vel kan blive julens helt store diskotekshit.

I den nye sang- og danseplage 'Napal Baji' skruer han helt op for både diskodans- og -dragt. Trompetbukser og pangfarver pryder videoen. Og der bliver skiftet og barberet fjæs, mens han synger på en blanding af koreansk og gebrokkent engelsk.

Så det er frem med ordbogen, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at forstå, hvad Psy alias Park Jae-sang synger om. God fornøjelse!

Se og hør hans nye, potentielle kæmpehit her:

ANNONCE

LÆS OGSÅ: Stop nuuuu: Gangnam Style på norske

Mere end fem millioner gange er 'Napal Baji' blevet set og hørt på YouTube. Så den har stadig lang vej op til forgængeren 'Gangnam Style', som næsten 2,5 milliarder mennesker har afspillet på YouTube.

Del

Seneste nyt