Magasinet M!

Manden bag Star Wars: The Force Awakens producerer ny monsterfilm: Se den foruroligende trailer her

Når J.J. Abrams har en finger med i spillet, går det sjældent galt.

Manden bag Star Wars: The Force Awakens producerer ny monsterfilm: Se den foruroligende trailer her

Han er skaberen af Lost og instruktøren bag fede film som Super 8, de to nyeste Star Trek-film samt den geniale Star Wars: The Force Awakens. Det meste, J.J. Abrams rører ved bliver fedt. Og vi tror også, at det bliver tilfældet med den kommende postapokalyptiske sci-fi-flick, 10 Cloverfield Lane, som Abrams producer, mens debutanten Dan Trachtenberg tager sig af instruktørrollen.

Titlen vækker associationer til den fantastiske 2008-found-footage-film Cloverfield, men i stedet for at være en efterfølger, fortæller Abrams til sitet Collider, "at den blot deler blod med den".

Egentlig blev 10 Cloverfield Lane tilbage i april sidste år lanceret som en psykologisk thriller ved navn Valencia, men det viser sig nu blot at have været en dæktitel - sikkert for ikke at fjerne sci-fi-fokusset fra Star Wars: The Force Awakens, og fordi J.J. Abrams har for vane at være enormt hemmelighedsfuld omkring sine film.

Dengang berettede filmsitet Empire om, at filmen kommer til at omhandle en pige, der vågner op i en kælder for at finde ud af, at verden er blevet ødelagt af et atomangreb. En ting, som en underlig mand, der har taget sig af hende, fortæller. Men med den nye titel tør vi godt spå om, at der også vil være monstre at finde i 10 Cloverfield Lane.

Pigen bliver spillet af Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim vs. The World, A Good Day to Die Hard), mens John Goodman (The Big Lebowski) tager sig af rollen som den mystiske værge.

10 Cloverfield Lane får amerikanske premiere 11. marts

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce