Magasinet M!

Manden bag verdens dårligste film; The Room klar med ny film - Her er traileren til Big Shark

Oh hi, Shark - Tommy Wiseau er tilbage!

Måske har du hørt om Tommy Wiseau før, og set hans film "The Room".

Filmen er med tiden blevet en kult-klassiker, på grund af det utroligt dårlige skuespil, scenografi og manuskript. Det kulminerede i 2017 med komedien The Disaster Artist. Filmen har også udmøntet sig i mange memes, som f.eks. scenen hvor Wiseau siger "Oh, hi Mark".  Og så selvfølgelig på grund af den mystiske personlighed, som Tommy Wiseau i sig selv er.

Nu har han offentliggjort traileren til sin nyeste film, 'Big Shark', som han (selvfølgelig) selv instruerer og er manuskriptforfatter på. Efter sigende får han også selv en rolle i filmen. Filmen kommer til at handle om en frygtindgydende CGI-haj, som invaderer samfundet. I bedste Tommy Wiseau stil er over halvdelen af den næsten 2 minutter lange trailer, en reklame for hans eget undertøjsmærke, hvor han er med.

ANNONCE
Oh, Hi Mark
Tommy Wiseau. Depositphotos / Jean_Nelson - Manden bag verdens dårligste film; The Room klar med ny film - Her er traileren til Big Shark Tommy Wiseau. Depositphotos / Jean_Nelson

Hvem er Tommy Wiseau?

Tommy Wiseau  har en tydelig udenlandsk accent når han snakker, men hævder at han er fra New Orleans. Hans alder er ukendt. Selv udtalte han, at han var 20 år gammel, da han lavede "The Room", selv om han ser meget ældre ud. 

Tommy Wiseau er så speciel, at det udmøntede sig i 2017 filmen "the Disaster Artist", instrueret af James Franco, som også spillede hovedrollen i filmen.

Filmen er Tommy Wiseaus livshistorie op til og under produktionen af The Room. James Franco havde nogle interessante samtaler med Wiseau, da han skulle sikre rettighederne til at lave The Disaster Artist. I et interview på Jimmy Fallons Tonight Thow fortalte James Franco om hvordan han spurgte Wiseau, hvem han gerne ville have skulle spille ham i The Disaster Artist. Hertil svarede han "Johnny Depp", og James Franco grinte. Hvortil Wiseau sagde "Why you laughing?"

ANNONCE

Wiseau er en meget excentrisk personlighed, hvilket måske er noget af det der gør ham så interessant. Hans film The Room har fået en kult følgerskare, og filmen er blevet spillet igen og igen, indtil den dag i dag. James Franco udtalte i førnævnte interview, at Wiseaus følgerskare følger ham overalt, når han dukker op ved forskellige biografer, både i USA og i London.

Det bliver interessant at se om Big Shark bliver lige så dårlig/god som The Room.

Se traileren til Big Shark herunder:

ANNONCE
Big Shark trailer
Del

Seneste nyt

Annonce