Magasinet M!

Manden med de to penisser: "Jeg knalder kvinder i begge huller"

Internet-fænomenet DoubleDickDude har fået Reddit til at eksplodere, fordi han fortæller om sit sexliv med to penisser. Se billedet af det to-hovedede monster her.Internettet er ved at koge over på grund af fænomenet DoubleDickDude, der (som navnet antyder) har en særlig gave: Han er nemlig bevæbnet med hele to lanser forneden, der må siges at gøre hans liv specielt. 

På chatforummet Reddit har dobbelt-penis-fyren en tråd, hvor han svarer på alle nysgerrige folks mange spørgsmål, og den er med mere end 17.000 kommentarer blevet én af de mest populære i Reddits historie. 

På forummet fortæller DoubleDickDude om alt fra hans opvækst og skolegang til hans vildeste sexoplevelser og om hvordan han onanerer. Det er absolut ikke kedelig læsning. Det er dog ikke kun fedt at have den særlige 'egenskab', og af samme grund vælger han at være anonym. 

Se billedet af de to penisser nederst i artiklen

Et af de mest oplagte spørgsmål er: "Er der funktionalitet i begge to?" Og svaret er: "Ja, det er der. De virker begge to, præcis som de skal, og der kan komme noget ud af begge." Men der er dog én, der er favoritten. På Reddit svarer han nemlig følgende: 

ANNONCE
Manden med de to penisser: "Jeg knalder kvinder i begge huller"

Det fører til spørgsmålet om, om han ornanerer lige meget med begge to, hvortil han humoristisk svarer: 

Manden med de to penisser: "Jeg knalder kvinder i begge huller"

Penisring og urinproblemer
Den venstre er også lidt langsommere i opstart end den højre, og det kommer til udtryk under sex. Men det gør ikke så meget, for den venstre indhenter hurtigt den højre, og så kan han holde dem begge erigerede med en almindelig penisring. 

Værre er det faktisk, når staklen skal hælde vandet fra kartoflerne. Han har nemlig også to urinrør, og derefter kommer der en god bred stråle ud af peniserne, der kan være lidt svære at styre. 

Som tidligere nævnt, kan han komme ud af begge, og han kan komme rigtig mange gange i træk. Han mener, det er fordi, han har en meget stor prostata, men blot to kugler. 

Læs også: Mød kvinden med tre bryster

Ti tær + to tissemænd
Allerede på skanningen, da hans mor var gravid med ham, kunne man se, at den lille fyr havde to penisser, og lægen udbrød ved fødslen kækt: 

"Ti fingre, ti tæer og for satan, to penisser, lige som vi havde forventet!" 

Fænomenet er utrolig sjældet og sker kun for én ud af 5,5 millioner mennesker, hvorfor han også indimelllem kan føle sig unormal. Dette skete især i skoletiden.

Læs også: Mand fortæller hvordan det er at leve med en 2,5 cm penis

DoubleDickDude fortæller, hvordan high school var rædsomt for ham, fordi han kom til at afsløre hans hemmelighed. Det betød, han ikke længere var kendt under hans fornavn, men i stedet som "Manden med de to pikke," og det har været svært for ham. 

En af hans fans beroliger ham med en frisk kommentar:

ANNONCE
Manden med de to penisser: "Jeg knalder kvinder i begge huller"
Manden med de to penisser: "Jeg knalder kvinder i begge huller"

Knalder mænd og kvinder
Men det er heller ikke kun negativt at have to dolke. Den berigede mand har skrevet bøgerne med de smagfulde titler: Doubler Header: My Life With Two Penises og Double Steamy Tales From My Sex Life With Two Penises. Begge titler er blevet kæmpe hits, hvor den ene tilmed er blevet en bestseller. 

Det er ikke tilfældigt, at sex fylder mest i hans bøger, fordi selvom DoubleDickDude ikke er som andre, har det langt fra ødelagt hans sexliv. Tværtimod! Manden med de to dillere har et yderst farverigt liv på lagnerne og er sammen med både mænd og kvinder og gerne på samme tid! 

Således havde han et længere seksuelt forhold med et par - en mand og en dame, der i forvejen havde været sammen forinden. 

Læs også: Pornostjerner fortæller hvad de selv onanerer til

ANNONCE
Manden med de to penisser: "Jeg knalder kvinder i begge huller"

En penis i hvert hul
Dét allermest hyppige spørgsmål som DoubleDickDude får, er, om han har prøvet at knalde en pige i begge huller på én gang, og dertil er hans svar klart:

"Ja, mange, mange gange. Jeg har også tit puttet begge i fissen eller begge i numsen. Det gælder også for fyre." 

Man bliver ikke advaret, inden han smider bukserne. Han synes nemlig ikke, at nogen skal vide noget om hans ekstra ven mellem benene, hvis ikke de har planerne om at have sex med ham, og det kan selvfølgelig gøre nogen overraskede! 

ANNONCE
Manden med de to penisser: "Jeg knalder kvinder i begge huller"

Princess Leia nedlagt af det to-hovedet monster
I bogen fortæller han om, at engang, hvor han knaldede en pige, der var klædt ud som Princess Leia så hårdt til et Halloween-fest, at hendes livmoderhals faldt ud(!?) - i følge ham selv i hvert fald. 

Vi tror, at historien måske er overdrevet en smule, men det giver alligevel en fornemmelse af, hvor vild denne makker er, når han først går i gang med sin dobbelte penetration. 

Hvis du vil møde denne mand personligt, bliver det nok meget svært. Når han bliver stillet spørgsmålet om, hvorvidt han nogensinde vil offentliggøre hans identitet, svarer han nemlig klart nej! Han vil ikke være kendt som manden med to penisser. Det er en hemmelighed, vi alligevel tror, bliver meget svær at holde på. 

Se billedet af det dobbelthovedet monster herunder. 

ANNONCE
Manden med de to penisser: "Jeg knalder kvinder i begge huller"

Du kan se flere skøre Twitter-posts på DoubleDickDude på hans Twitter-profil: @Diphallicdude.

Ellers kan du læse hans geniale svar på Reddit-tråden

ANNONCE
Del

Seneste nyt