Magasinet M!

Mange flere musikvideomisser!

Endnu flere dejlige musikvideo-babes at starte ugen med

Mange flere musikvideomisser!

Cassie


Vi kan simpelthen ikke få nok af sexede piger i musikvideoer - her er ti mere, du helt sikkert ikke vil fortryde, du har brugt tiden på.

Video: Kanye West - Stronger
Babe: Cassie
Selvom Cassie optræder som en (meget lækker) cameo i Kanye Wests video til Stronger, betyder det ikke, at hun ikke kan selv. Cassie har faktisk lavet et helt album selv, og så skulle der være et nyt på vej i 2009. Hendes former kan også nydes i Jay-Zs Roc Boys.

Jessica Sky


Video: THC - Sig Det
Babe: Jessica Sky
Den lollandske rapper har tænkt sig om da han skulle vælge babe til sin video, Sig Det. For danske Jessica Sky er nemlig ret ferm, når det gælder det at ryste røv. Men ofte i væsentligt mindre tøj end i videoen her. Hun er nemlig en af Danmarks førende strippere.

Janine Lindenmulder


Video: Blink 182 - What's my age again
Babe: Janine Lindenmulder
Den snart 40 år gamle MILF er mest kendt for hendes karriere i hudfilm, men blev kendt verden over da hun prydede coveret til Blink 182s album Enema of the state. Janine er ikke fremmed i rockverdenen idet hun tidligere har dated Vince Neil fra Mötley Crüe.

Kate Moss


Video: The White Stripes - I just don't know what to do with myself
Babe: Kate Moss
Normalt træder hun sine trin på catwalken, men den dejlige Kate Moss kan dæleme også kaste sine stænger rundt. Hun har en vældig flot model karriere med sig, men i de seneste år er hun mest blevet omtalt for sin misbrug af kokain og vilde forhold til musikeren Pete Doherty.

Rachel Hunter


Video: Fountains Of Wayne - Stacy's mom
Babe: Rachel Hunter
Den new zealandske babe Rachel Hunter startede som model, da hun var 17 år. Hun er tidligere Sports Illustrated model og fik efter signde næsten to millioner dollar for at posere nøgen i Playboy i 2004.

Helena Christensen


Video: Chris Isaak - Wicked Game
Babe: Helena Christensen
Hun var ung og manglede pengene, eller... Der er vist ingen tvivl om, hvem den ufattelig sexede dame i strandkanten er, men alligevel vi kunne ikke gå uden om denne 90'er klassiker. Den er flere gange blevet kaldt den mest sexede video nogensinde, og er altid et gensyn værd.

Christiane Schaumburg


Video: Nik & Jay - Boing
Babe: Christiane Schaumburg-Müller
I øjeblikket er vores tidligere forsidebabe det absolutte højdepunkt i TV3's serie "2900 Happiness". Men der er forholdsvis meget mere happiness ved at se den labre danser, gøre det hun er allerbedst til. Man kan jo altid mute videoen.

Kelly Thibaud


Video: David Guetta - Love is gone
Babe: Kelly Thibaud
Den franske house-musiker David Guetta er ret glad for den ligeså franske model. Han har i hvert fald valgt at bruge hende i ikke mindre en fire af sine videoer. Og vi kan kun sige at vi forstår ham ganske godt.

Nina Moric


Video: Ricky Martin - Livin' la vida loca
Babe: Nina Moric
Der er absolut ingen grund til ikke at kunne lide denne babe. Udover at være sandt guf for øjet, torturerer du også Ricky Martin med stearin i videoen. Hun er oprindeligt fra Kroatien, men bor nu i Italien.

http://www.musikvideoer.dk/ricky-martin/livin-la-vida-loca-video_2ed0ff7cd.html

Bonus:
Video: Rock Hard Power Spray - Trigger Nation
"Babe"?: FatxCat
Indrømmet hun er på ingen måde en babe. Men med fed selvironi lagde hun et klip på YouTube. Det blev set af ikke færre end 2,792,892 personer, inklusiv Rock Hard Power Sprays forsanger, der syntes klippet var så sjovt, at han fik hende til at lave videoen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt