Magasinet M!

Mangler du en festaktivitet? Russisk roulette med shots slår dig helt ud

Ægte russerstil!

Har du prøvet alt, der er værd at prøve, når det kommer til drukspil? Hvis du trænger til at prøve noget helt nyt, er Drop Shot drukspillet et solidt bud. I ægte russerstil skal du enten bunde eller vente til næste tur - er du klar?


Gør dig klar til rigtig drukspils-innovation med det her Drop Shot drukspil. Spillet består af en katapultarm, et håndtag, en shotbeholder og et mundstykke. Shotbeholderen fyldes med væske, og så er det ellers om at krydse fingre for, at terningen lander på det rigtige. 

ANNONCE
Drop Shot

Det antal øjne, du slår på terningen, skal du dreje på håndtaget. Og hvis du er (u)heldig, skal bunden hamres i vejret. Er det dig, der udløser katapultarmen og skal bunde? Ingen ved det - men alle kommer til at sidde på kanten af stolen og trippe. Uanset hvem du er sammen med, er det et spil, hvor du er garanteret at luften er så tyk af spænding, at man kunne skære i den. 

Du bestemmer helt selv, hvad shotbeholderen skal fyldes med (men du ved jo godt, hvad du burde putte i). Gør dig klar til et spil, hvor det er helt op til skæbnen, om du skal bunde!

Spillet har en vejledende pris på 209 kroner, men er spottet til godt 100 kroner på Coolstuff.

ANNONCE
Del

Seneste nyt