Magasinet M!

Maria er Ugens Instababe: - Vi så fodbold kun iført nissehuer

Sig hej til Maria. Hun er 22 år, fra Vejle og læser til sygeplejerske. Derudover er hun single, så læs her, hvordan du imponerer hende!

Maria er Ugens Instababe: - Vi så fodbold kun iført nissehuer

Jeg kan faktisk også være fin - render ikke rundt i fitness tøj hele tiden.... okay, nej det er løgn. Render i fitness tøj konstant.... er vild med det. Hader jeans... hvis de så endelig sidder godt på måsen, så er de lorte løse i ben og i taljen. ? Så hvis i kender et sted med jeans, til folk med store numser, så send lige en besked i privaten - tak ?????

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 22. Aug 2017 kl. 6:58 PDT

ANNONCE

Navn: Maria Khalifa

Alder: 22 år

Instagram-profil: Mariaktj

Beskæftigelse: Sygeplejerskestuderende 

Bopæl: Vejle

Status: Single

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til chefredaktør Mikkel Møller Vermeulen på [email protected]. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Maja, så klik her.

GYMAHOLIC ??

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 8. Nov 2017 kl. 10:43 PST

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Jeg er super glad over at blive valgt til dette. Der findes SÅ mange lækre damer i Danmark, så føler mig virkelig beæret!

Hop ind og se min nye youtube video! Kan afsløre så meget at det en en VLOG, og jeg befinder mig i disse omgivelse ??

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 22. Jul 2017 kl. 5:58 PDT

ANNONCE

Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt læser jeg til sygeplejerske her i Vejle, hvor jeg kun mangler 1 år og så er jeg færdiguddannet. Derudover går jeg rigtig meget op i fitness og bruger derfor 2 timer om dagen (mindst) på fitness. Ellers har jeg tre fritidsjob, som overhovedet ikke har en kontekst, men arbejder i Urban Gym, på Psykiatrien og på McDonald's (hvor jeg har været i 6 år). 

Udover det så får jeg snart en lille hundehvalp, så jeg går en travl hverdag i møde!

Mainstream //

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 8. Apr 2017 kl. 3:39 PDT

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med 3 ord?

Betænksom, målrettet og udadvent

They call me crazy. I call myself dedicated ?????

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 3. Maj 2017 kl. 9:36 PDT

Kan du fortælle os én ting om dig selv, som man ikke lige forventer? 

Jeg har en forbi for får, det er det mest uhyggelige i verden der findes. De er værre end spøgelser, ederkopper osv! Deres hoveder er skræmmende, og deres uld, og øjne og ÅRH. Det bliver et nej tak herfra!

Curves ??

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 31. Okt 2017 kl. 4:47 PDT

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

Uhhhh? årh! Jamen, jeg er typen der ikke kan falde for en person over tinder f.eks. Jeg er nødt til at have hørt, set og oplevet personen, for jeg synes helt klart at det er charmen der vinder. Men udseendet har selvfølgelig også en stor betydning for, om man finder den anden person tiltrækkende. Men for at score mig, skal man have et glimt i øjet, være anderledes, og gerne træne. Jeg er en sucker for store muskler. 

5SOS koncert i går. Trods jeg ikke kendte alle deres sange og ikke aner hvad de hedder, så var det en rigtig god aften i går. Skønt at hygge med familie igen ?? #5sos #herning #boxen #fit #fitfam #denmark #dk #australia #kærlighed #love #weightloss #bikinifitness #bodybuilding #bodybuilder #fitness #sund #sundhed

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 29. Maj 2016 kl. 2:12 PDT

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Hmm, mine øjne! Dem får jeg mange komplimenter for! 

Don't tell people your dreams. Show them ??#megetmerem

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 19. Sep 2017 kl. 11:42 PDT

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Min perfekte date, burde være en date der var uforudsigelig. Synes det er så ringe at tage ud og spise sammen, for derefter at tage i bio også hjem at lave en one night stand. NEJ TAK. Den perfekte date for mig er en træningsdate, for derefter at tage ens cheat måltid sammen og (KUN HVIS MAN DATER) så for at tage hjem og lave cardio under dynen! haha, ej ellers er jeg ret large. Jeg er bare ikke typen der synes biograf dates er spændende, man snakker jo ikke engang sammen, right?

Lige nu kunne jeg godt drikke en kop kaffe på størrelse med min røv ???

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 4. Sep 2017 kl. 7:57 PDT

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen? 

Da jeg hedder Khalifa til efternavn, er der oftest folk der samligner mit efternavn med kendiser, der også har det. Så en fyr spurgte mig engang, om Wiz Khalifa var min onkel, jeg nikkede og fortalte jeg kunne skaffe ham en autograf. Det var så ikke sidste gang jeg så ham

Jeg er ude med en ny VLOG - SE DEN! Husker du og abonnere mig på youtube? Ps. Når du er derinde, så tryk på ?, så får du notifikationer hver gang jeg uploaded en ny video ? Søg Mariakhalifa ?? #TAK

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 20. Jul 2017 kl. 3:20 PDT

ANNONCE

Hvad burde alle mænd vide?

At piger hader at få dickpics. HADER det. Der findes ikke noget klammere, end når man åbner sin snap i offentligheden og der indtræder en lille lyserød reje frem på ens skærm

Im not into those skinny boys with an attitude. Boy, bye. ?? #bowdownfuckboi

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 8. Apr 2017 kl. 11:22 PDT

ANNONCE

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet?

Det mest akavede jeg har prøvet, har været da vi engang var på studietur med min klasse, og vi sov i 6 mandsværelser, hvor min veninde og hendes fyr lå og bollede lige ved siden af mig. Jeg har aldrig oplevet noget mere pinligt. Især fordi de bare lod som ingenting dagen efter. OG hun stønnede sygt højt!

Hvad bruger jeg, når jeg sætter mit hår op? KNOTTLES helt klart! De beskytter håret bedre end normale elastikker, da de ikke har den dumme metal dims! Helt klart mine to go to trænings elastikker! De fåes i mange forskellige farver! Tjek deres insta eller hjemmeside ud! [email protected] #sponsoreret

Et opslag delt af ?? Maria Khalifa (@mariaktj) den 5. Jul 2017 kl. 1:54 PDT

ANNONCE

"Ugens spørgsmål" specielt lavet til dig: Hvis du skulle overraske din kæreste/kommende kæreste på 2. søndag i advent, hvad ville det så indeholde? Måske et nissekostume?

Uhhh, jamen eftersom at advent er en søndag så betyder det jo også fodbold. Så min fyr og jeg skulle da helt klart se fodbold! MEN kun iført en nissehue! Så kunne vi lave en deal - 1 mål = blowjob, 2 mål = han bestemmer, 3 mål = sex i offentligheden! Whats not to like. Især hvis vi holder med hver vores hold. Derudover skulle han da klart forkæles med en kold bajer og nogle lækre protein æbleskiver. 

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til chefredaktør Mikkel Møller Vermeulen på [email protected]. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Maja, så klik her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt