Magasinet M!

Maria sælger kærestens 2 meter høje Iron Man figur

Vil du adoptere ham?

En 2 meter høj statue af Iron Man, er der nok mange der ikke ville have lyst til at have stående i stuen. Men lige så mange ville nok gerne, og derfor er der godt nyt, hvis du er en af dem. 

Maria fra Rødovre, sælger nemlig en 2 meter høj Iron Man statue, som hun købte som en overraskelse til sin uvidende kæreste.

En to meter høj actionfigur, må være en fantastisk overraskelse, hvis man er kæmpe Marvel-fan, det var i hvert fald tanken, da Maria købte figuren. 

Maria købte den - og filmede kærestens og actionfigurens første møde: Videoen kan du se i indslaget herunder. 

ANNONCE
DBAs dyreste: Actionfigur

Da Marias kæreste kom hjem, opstod der nærmest øjeblikkeligt sød musik og amoriner i luften – bare ikke mellem Maria og kæresten. Mellem kæresten og Iron Man!

Efter et højt glædesudbrud begyndte han først at tiltale Iron Man på engelsk: ’It’s so awesome!’ og ’in your FACE, den er fed’, ryger ud af ham.

"Efterfølgende begynder han så at flette fingre med ham," siger Maria til DBA Guide, der har opstøvet historien til deres videoserie DBAs Dyreste. 

ANNONCE
Foto: DBA Guide - Maria sælger kærestens 2 meter høje Iron Man figur Foto: DBA Guide

En blandet modtagelse

Den store actionfigur har medført mange grin og kommentarer til Maria og kæresten - men modtagelsen har været blandet, alt efter hvem du spørger.

Marias veninder har været mere skeptiske overfor figuren og har spurgt hende, om hun virkelig vil have det monstrum stående i dagligstuen, også selvom det jo egentlig er Maria selv, der har købt den.

Marias kærestes venner har dog været anderledes positive, og Iron Man har medført mere end én high-five, mens den har stået i stuen.

Sælges til fordel for LEGO

Nu er det på tide for Iron Man at komme videre fra Rødovre. Først og fremmest fordi Maria syntes, det er på tide, de prøver med noget andet i stuen. Men også fordi Marias kæreste har forelsket sig i et nyt stykke legetøj.

"Nu har han forelsket sig i en Lego Star Destroyer, tror jeg det hedder," siger Maria til DBA Guide og hentyder til et stort Lego-rumskib, der stammer fra Star Wars filmene. Et stykke legetøj som, hvis den købes i en stor model, også fylder en del i landskabet. (Red. LEGO Imperial Destroyer med 4000+ klodser)

Til slut i videoen råder Maria dig på det kraftigste til at købe Iron Man til din kæreste. 

"Med den får du nemlig titlen som årets bedste kæreste samt et fripas til at slippe afsted med det meste," siger hun med et grin.

Prisen for både figur og fripas beløber sig op i 11.000 gode danske kroner: Find den på DBA.

ANNONCE
Del

Seneste nyt