Magasinet M!

Mario Götzes kæreste i lingeri

Så er der ny lingeri kollektion fra Hunkemöller - og endnu en supermodel

Der er specielt to ting, vi rigtig godt kan lide - lingeri og supermodeller. Og når det blandes sammen, ja, så kan det kun blive godt. 

Ann-Kathrin lancerer sin første kollektionen for Hunkemöller, og hendes mand, den verdenskendte fodboldspiller Mario Götze, har også bidraget med undertøjsdesign til mændene. Han har designet hele 3 matchende boksershorts til kollektionen. Om han også skal have taget lidt modelbilleder med det nye undertøj, det lader vi dem om at bestemme.. 

Hunkemöller har efterhånden ret mange successfulde samarbejder med bl.a. Doutzen Kroes, og nu indgår de altså også et samarbejde med den tyske model og influencer Ann-Kathrin Götze. 

Læs også: Doutzen Kroes står model for badetøj

Supermodellen, Ann-Kathrin, har taget udgangspunkt i din yndlingsblomst, ørkenrosen, hvilket har resulteret i en feminin og legende kollektionen, som har fået et udtryk af ´modern meets sexy´ - og det skal vi lige love for, at det gør. Hun siger om kollektionen:

"Lingeri har altid været en del af min DNA. Et smukt lingeri sæt vil altid få mig til at føle mig selvsikker og godt tilpas. Samarbejdet med Hunkemöller giver virkelig mening - og det har føltes rigtigt fra dag ét. Med Marios kollektion af boksershorts til mænd, så er det hele blevet en komplet fortælling". 

Al overskuddet fra boksershorts kollektionen, designet af Mario Götze, går direkte til "Kids for life", som er en tysk organisation som hjælper dårligt stillede og traumatiserede børn. Til kollektionen siger han selv:

"Jeg er super stolt af at kunne lancere denne kollektion af boksershorts til Hunkemöller. Nu er der også en grund for mændende til at købe undertøj - og så støtter man oven i købet den gode sag, hvilket gør det hele endnu bedre". 

Kollektionen vil blive solgt i udvalgte butikker og online, og størrelserne går fra XS til XL, og skålstørrelser fra A til F, priserne ligger fra 125-375 DKK

Marios boksershorts går fra S-XL, og ligger til 115 DKK

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce