Magasinet M!

Mark O. Madsen delt hovednavn i UFC-debut: Der var ingen plan B

Han har slået verdensrekorder i UFC-test, og så bliver det en personlig sejr at stå i UFC-ringen

Mark O. Madsen tog en envejsbillet til Las Vegas med kun én, simpel plan. Han ville på kontrakt hos UFC. Det kom han, og sidenhen er det gået mere end frem for den danske MMA-kæmper Mark O. Madsen.

Formen har altid været i top hos Mark, men nu er der direkte beviser for, hvorfor lige præcis Mark er med i UFC. Mark har været igennem fem test i UFC. Testene skulle måle hans styrke og eksplosive niveau, og resultaterne er enestående - og på allerhøjeste niveau. Hans test var så gode, at han har slået verdensrekorden i to af kategorierne, tæt på en tredje og de sidste to ligger han over gennemsnittet. Om Mark er klar til sin første UFC kamp? Han bliver ikke mere klar. 

Men, Mark fortæller også selv, at grundet hans bryderbaggrund har han selvfølgelig lige skulle finde sin plads i UFC. Han fortæller endvidere, at det er fuldstændig ubeskriveligt endelig at være i UFC, og at det er en kæmpe personlig sejr. 

"Det hele er selvfølgelig nyt, og det er selvfølgelig lige med at finde retningen. Men jeg tog en envejsbillet til Las Vegas. Der var ingen plan B. Der var kun UFC".

Men, er det hele gode dage og fede træninger? Nej, det er det selvfølgelig ikke. 

"De gode dage, de kører selvfølgelig bare, og så er der de mindre gode dage, der trækker jeg den igennem på min disciplin. Ingen når resultater, hvis ikke man går ind i det 100%. Og det bunder selvfølgelig også i kæmpe støtte hjemmefra".

Mark skal stå overfor den ti år yngre italiener, Danilo Belluardo, som også har brydererfaring, i sin første UFC kamp på lørdag. Belluardo mener selv, at han har fuldstændig styr på Marks svagheder, og selvfølgelig vil udnytte det. Han mener, at Marks største svaghed er, at han har skiftet sportsgren, og derved får svært ved at omvende sig. 

Den 28 september får Mark O. Madsen sin debut i UFC, tilmed som delt hovednavn, når det for første gang afholdes i Danmark. Mark skal stå overfor italieneren, Danilo Belluardo. Du kan se det hele på Viaplay.

ANNONCE
Mark O. Madsen - Foto: M! - Mark O. Madsen delt hovednavn i UFC-debut: Der var ingen plan B Mark O. Madsen - Foto: M!
Danilo Belluardo - Foto: M! - Mark O. Madsen delt hovednavn i UFC-debut: Der var ingen plan B Danilo Belluardo - Foto: M!
Promokort fra UFC-kampen - Mark O. Madsen delt hovednavn i UFC-debut: Der var ingen plan B Promokort fra UFC-kampen
Del

Seneste nyt

Annonce