Magasinet M!

Mark O. Madsen: Det bliver ikke kønt, men effektivt

Vi har snakket med Mark O. Madsen inden weekendens MMA fight mod Patrick Nielsen

Mark O. Madsen

INGEN UDVEJ

- Mark O. Madsen vs. Patrick Nielsen

- Se kampen på Viaplay den 8. juni 2019

Det er tirsdag formiddag i Sporting Health Club på Hotel Radisson. Pressen er samlet til åben træning med de to hovedpersoner, Mark O. Madsen og Patrick Nielsen, til weekendens MMA fight. Der er i den grad lagt op til en spændende kamp i KB Hallen i weekenden. Det er MMA, og alt kan ske.

Læs også: Fightermentalitet: Mark O. Madsen

Mark er ubesejret siden han skiftede til MMA for 14 måneder siden, men bliver der lavet om på det i weekenden? Til den åbne træning tog vi en snak med Mark O. Madsen og om hans forventninger til weekendens MMA brag.

ANNONCE
Foto af Anthon Unger for Viaplay - Mark O. Madsen: Det bliver ikke kønt, men effektivt Foto af Anthon Unger for Viaplay

Hvordan har du det med at møde en striker på Patrick Nielsens niveau?

Jeg ser det som en spændende mulighed. Patrick har muligvis ret i, at han er den bedste bokser, jeg har mødt. Jeg møder en god bokser, og han møder en dygtig bryder.

Jeg ved godt, at Patrick har en del knock-outs bag sig, men denne gang er det MMA. Alt kan ske, og jeg er klar på alt. Jeg har selvfølgelig forberedt mig på, at han er bokser, og jeg har også forberedt mig på, at han står med det "forkerte" ben foran.

Jeg har intet imod Patrick, som person, men jeg er meget udfordret på hans adfærd, useriøsitet og uprofessionalisme. Det er professionelt idræt, vi dyrker, og der kommer man til tiden, og man overholder de aftaler, man laver, og det har ikke været tilfældet ved Patrick. Det udfordrer mig HELT vildt. 

Kan vi forvente en lang kamp på lørdag?

Som sagt, det er MMA - alt kan ske. Men jeg vil gerne have ham ud meget, meget hurtigt. Det bliver effektivt, men absolut ikke kønt. 

Patrick vejer jo 78 kg., men vægtklassen til weekendens MMA fight er aftalt til 75,5. Når han den vægtklasse?

Vi har indgået en kontrakt, og i den kontrakt står der 75,5 kg. Det er noget, vi har forhandlet os til, og der har Patrick ikke været god nok til at forhandle den vægtklasse, som han ønskede, som åbenbart er 77 kg. Aftalen var, at vi skulle kæmpe i super lightweight. 

Jeg var overrasket over hans morgenvægt på 78 kg., som han fortalte her på pressemødet. Han har jo skumgummi i bamserne (red. overarmene). Men, jeg skal nok gøre ham den tjeneste og tage kampen alligevel.

Patrick mener selv, at han når vægtklassen, men lad os nu se. Hvis han møder op til indvejning fredag, til tiden, så er jeg overrasket. Men kampen bliver til noget lige meget hvad. Patrick må komme og veje 95 kg., jeg er ligeglad. Kampen afholdes. Held og lykke, Patrick. 

Hvis du taber til Patrick, som kun har trænet til MMA kampen i to måneder, hvad så?

Alt er på spil på lørdag, det ved jeg udemærket godt. Forskellen på Patrick og jeg er, at de kampe jeg har haft fx under OL, der har chancen for at vinde været 50/50, hvorimod Patrick har haft et hav af kampe, hvor sejren har været givet på forhånd (red. Patrick griner). Men, jeg er klar til at præstere under pres, for alt er på spil på lørdag.

Men, først skal vi have Patrick i vægt. Og det glæder jeg mig til at se. Og mød nu bare op forberedt. Mød nu bare op, Patrick. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce