Magasinet M!

Mark O. Madsen og Patrick Nielsen mødes i årets MMA-brag til juni

En af årets mest interessante kampe!

INGEN UDVEJ.

Sådan lyder titlen på en af de mere interessante sportsbegivenheder, vi kan glæde os til i Danmark i år.

D. 8. juni møder to elitekæmpere hinanden i MMA-ringen i K.B. Hallen - ingen ringere end bokser Patrick Nielsern og tidligere bryder Mark O. Madsen.

Kampen, der er arrangeret af TEAM OLYMPIAN og vises som pay-per-view på VIAPLAY, er kommet i stand efter længere tids forhandlinger.

For Patrick Nielsen, en fuldblods-fighter med 32 professionelle boksekampe på cv’et, bliver opgøret hans debut i MMA, men mesterbokseren har tidligere flirtet med sporten og har også en baggrund i thaiboksning, ligesom hans træning op til kampen er i kyndige hænder hos den tidligere verdensmester i kickboksning og karateinstruktør og boksetræner, Gutte Løiborg.

For Mark O. Madsen bliver kampen hans 8. i MMA-regi, som blev hans nye levevej, da han lagde brydningen på hylden. De syv hidtidige har givet 7 for 7 i Marks favør.

Du kan læse vores portræt af Mark O. Madsen lige her: Fightermentalitet

Sådan lød det fra de to kæmpere i forhold til det store brag til sommer:

Patrick Nielsen:

"Jeg har længe flirtet med tanken om at prøve mig af i MMA. Nu er muligheden der, og jeg kan ikke tænke mig en bedre udfordring og mulighed for at komme ind på MMA-scenen, end at gøre det af med Mark O., som åbenbart er alles darling. Mange vil nok se mig som underdog, men de bliver klogere. Jeg har set hans kampe, og hver gang han møder en, der kan slå, har han haft kæmpe problemer. Og han har ikke mødt en bokser i nærheden af mit niveau. Jeg træner som en gal – tre gange om dagen og seks dage om ugen, så jeg kommer til at stå snorlige, og Mark O’s MMA-drømme slutter den 8. juni. Der er ingen udvej for ham, og mine MMA-muligheder går op, når Mark. O. går ned."

Mark O. Madsen:

Min træner Martin Kampmann var ikke i tvivl, da vi kunne se, at muligheden for denne kamp var der. Vi ser det som en god sportslig udfordring, hvor det økonomiske også hænger sammen. Jeg kommer til at møde en rigtigt god bokser, og det bliver en kamp mellem en fighter, som vil have en stående kamp, og så mig, som gerne vil have kampen ned på gulvet. Patricks dage som fighter er talte, når jeg er færdig med ham den 8. juni. Man må rose Patrick for hans mod, men han kommer til bitterligt at fortryde, at han går ind i buret mod mig.

Vægtgrænsen for kampen bliver 75,5 kilo. 

Se kampen på Viaplay d. 8. juni 2019.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce